Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sudeci po danasnjoj trgovini, izgleda da je zapoceo jos jedan “produzeni vikend u Hrvata” [smiley6]

“Please, God, Just One More Bubble.”

na KODT-P-A pokupljeno sve na 3800…. da vidimo ima li još…..[smiley2]

Scio me nihil scire

crobex ….. – 0,06

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

sudeci po danasnjoj trgovini, izgleda da je zapoceo jos jedan “produzeni vikend u Hrvata” [smiley6]

Meni 12.5 milijuna redovnog prometa u manje od sat vremena izgleda vrlo, vrlo pristojno.

Jedino što će to tako ići do ručka, i onda – tajac.

No respect

Na mostichu se ne vidi ništa, iako još ima 10 minuta do otvaranja trgovanja……šta reći osim…..živjela Hrvatska!

Na mostichu ti se ništa niti ne vidi prije početka trgovanja , a kod ATM-a su stanja prije prikazana.

KOEI nastavlja sto je jucer zapoceo [smiley2] lijep promet u prvom satu.

23 milijuna redovnog prometa u sat i 20 minuta trgovanja. To je nešto novo. [smiley11]

No respect

Čopor ajkula je ogladnio?

Bez straha, pohlepe i sentimentalnosti.

Čopor ajkula je ogladnio?

Neka, mi girice i šparići cekamo iza kamena i mastimo brk [smiley2]

Cuore Sportivo

ADRS-p,Autohrvatska i Konzum više od pola prometa burze!

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

SZ,

mreich: ” Čopor ajkula je ogladnio? ” Neka, mi girice i šparići cekamo iza kamena i mastimo brk [smiley2]

Kolega girice ne vrebaju,one su obično lovina.

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

SZ Zagato:

mreich: ” Čopor ajkula je ogladnio? ” Neka, mi girice i šparići cekamo iza kamena i mastimo brk [smiley2]

Kolega girice ne vrebaju,one su obično lovina.

nisam ni rekao da mi vrebamo, kolega. Mi mastimo brk. Neznam za Vas, ali ja se svakako necu gurati u rang ajkula jer to definitivno nisam, a sudeci prema Vasem avataru niste ni Vi neka zvjerka [smiley2]

Cuore Sportivo

New Report

Close