Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zar HANFA ne vidi ovo manipuliranje cijenom na ATPL?
u par navrata proda se po kupnji xy količina ATPL i par minuta kasnije netko skine 1 (jednu) dionicu ATPL s prodaje da izgleda da je cijena porasla….danas već 4x tako!!!
halo HANFA???

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ni ja.
Svatko odgovara za svoje postupke.
I snosi posljedice istih.
Jedino ispravno.
Srednjeročno (6 do 12 mjeseci) mislim da ima razloga za optimizam.
Kratkoročno svašta može biti, mada neku varijantu statusa quo smatram najizglednijom.
Ali tu smo da kupimo jeftiniju sadašnjost, kao zalog bolje budućnosti.
Sve ostalo je trla trla.

osobno očekujem i brže ali recimo da sam preoptimistčan iako dosadašnje iskustvo sugerira da najčešće konzervativno optimističan dali je 6-12 mj za investitora predugi rok da bi odglumio ako i nije strpljiv?
nebrojeno puta se dokazalo d je za najveći broj investitora zlatno pravilo da je najbolje da ne prate intenzivno već da puste vrijeme da napravi svoje.
ima toliko stvari koje svaki pojedinac može raditi a da ne prati intenzivno posebice ako mu je štetno za zdravlje i novčanik.
osobno jedva ćekam proljeće pa da se maknem od ekrana do jeseni.
market zna svoj posao i neće ga ničija prisutnot skrenuti s njegovog puta.
ako su procjene kvalitetno pripremljene i odluke donešene nema boljeg poteza od gašenja ekrana.
svi smo se mi u to na svojoj koži uvjerili,neka nas još samo proljeće odljepi od ekrana.
to može samo pozitivno djelovati na izvedbu marketa,dokazalo se nebrojeno puta.
naravno u ovo nisu ubrojeni oni kojima je posao da su prisutni,oni moraju zaraditi svoju plaću.
🙂

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

u par navrata proda se po kupnji xy količina ATPL i par minuta kasnije netko skine 1 (jednu) dionicu ATPL s prodaje da izgleda da je cijena porasla….danas već 4x tako!!!
halo HANFA???

Da zahebana situejšn, nikako da dočekaš da ti padne na neku zamišljenu cijenu 😂

halo HANFA???

[/quote]

o cijeni nisam rekao ni slova niti me to zanima, govorim o učestalom manipuliranju cijenom na ATPL na koje HANFA ne reagira iako bi morala po službenoj dužnosti

p.s. no znaš kako kažu: koga svrbi taj se češe pa je zanimljivo da si se javio

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

halo HANFA???

[/quote]Upravo to :)))

使用を信頼し、あなた自身の能力の

halo HANFA???

Stvarno bi se Hanfa s ovim trebala pozabaviti. Predlažem kaznu stajanje u kutu 1 školski sat. A, ako se ponovi na kukuruz.

halo HANFA???

U čemu vidiš problem? Negdje je propisano koliko se i kada smije kupiti s aska ili bida? Ako je, molim te javi da i ja slučajno ne uđem u prekršaj

zakon o tržištu kapitala zabranjuje manipulativno trgovanje, a ovo višekratno skidanje po 1 dionice s aska je upravo to- manipuliranje i čovjek ima pravo da HANFA treba reagirati

A kako je krenulo, nece trebati nista ni zabranjivati jer su otprilike i takvi prometi na zse.. komad, dva ako i toliko na pojedinim pozicijama

A kako je krenulo, nece trebati nista ni zabranjivati jer su otprilike i takvi prometi na zse.. komad, dva ako i toliko na pojedinim pozicijama

Da, iz dana u dan prometi na ZSE opadaju, muka za gledati.

Ignore: KressoM, delux

moćno otvaranje ali ipak u plusu. još kad vani nastane plus bježim iz kuće da ovo ne gledam.

who dares, wins

Da, iz dana u dan prometi na ZSE opadaju, muka za gledati.
[/quote]
nakon ovih okruglih stolova što se održavaju, jasno je da ćemo se samo vrtiti u krug, treba te okrugle stolove zabraniti, sjedi brate za pravokutni stol i reci što imaš

New Report

Close