Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako ovako nastave padati prometi, mogli bismo uskoro imati više postova na forumu nego komada protrgovanih dionica 😛

Ignore: KressoM, delux

Nije dobro, ne. Ipak ovaj mjesec sam osobno fino zaradio ali pitanje je što će biti dalje. Ovo povlačenje velikog broja dionica na dražbu nisam očekivao. Pitam se kako se to moglo dopustiti, kakve su to shebane regulative i zašto ih ne mijenjaju sad kad vide koje su njihove reprekusije. Gažićka treba dobit vanredni otkaz. A brokerske kuće su neaktivne i djeluju nezainteresirane na sve ovo umjesto da se udruže i učine nešto. Ako radnici Uljanika mogu štrajkati mogu i oni.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Može mi netko objasniti ovu budalaštinu od dražbe uravnoteženja u 12:00?

Što smo time dobili?

Glupost.

La vita e bella!

Kad se pojavi interes za burzu dionica moze izaci iz drazbe ubrzanim kursom za par dana.
Todex. To je problem.
Netko mora reci to je rijeseno.
Bez toga nista.
Mada je nota bene TK Todexa svedena na razinu slijepog crijeva u ukupnom organizmu covjeka. Malo, ali otrovno do bola.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Vjerojatno uhljebi na ZSE mogu skuhat kavu ili nešto. Amandman neke visokorangirane kokoške bit će.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

vrhunac gluposti im je ovaj zastoj trgovanja u podne i dražba za koju se ne zna čemu i kome uopće služi!?!?….nevjerojatno kakvih se gluparija dosjeti besposlena birokracija!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

To je zastoj za jauznu

Što smo time dobili?
Glupost.

– ta dražba uravnoteženja je stvarno nešto dobro na ovoj burzici.
– samo dosta kratko traje ako zadajem više naloga.
– te sam mišljenja kako bi trebalo produžiti vrijeme za tu dražbu uravnoteženja barem od 09:35 do 15:55

– I love this game.
Pozdrav !

bez obzira na ovo dnevno mrcvarenje, netko sakuplja sve te kvalitetnije dionice, igračima koji imaju veći novac i nisu ograničeni vremenskim rokom ovo bi moglo donijeti solidan prinos u nekoliko narednih godina,(pod uvjetom da se ne dogodi neki globalni “kurzsluss”), kada pogledam promjene u TOP 10 na Moje dionice, mirovinci su ipak posljednjih mjeseci aktivni na nekim dionicama i ne puštaju ispod određenih cijena, naravno da bi svakako mogli biti i aktivniji, ali valjda se još uvijek boje pec, pec

Što smo time dobili?
Glupost.

– te sam mišljenja kako bi trebalo produžiti vrijeme za tu dražbu uravnoteženja barem od 09:35 do 15:55

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Uravnoteženje ničega s ničim.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Što smo time dobili?
Glupost.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ivana, potpisujem svako slovo! 🙂

La vita e bella!

Što mislite, ovi što su pobjegli iz Todexa po relativno visokim cijenama u odnosu na sadašnje, da li su ili se tek spremaju uložiti u neke druge papiriće?

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close