Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

danas sam pokušao kupit dva izdanja liparenjem na bidu jer su me pesimisti i depresivci uvjerili da nema potrebe po asku.
kupio nisam ništa,da vidimo sutra,sa stprljenjem nemam problema ali teško mi se oteti dojmu da je na djelu “specijalni rat” iznenađenih sa dizanjem rejtinga nakog 14 g što se zdušno pokušava prikazati kao nebitnu i lošu vijest što držim za vrlo neizglednim ne radi croatizmus pesimizmusa nego radi necroatizmusa nepesimuzmusa.
time will tell
a sutra je novi dan za liparenje,ako se ne pohvalim da sam kupio znači da nisam iako tako “nebi smjelo”.
dali je još netko iskusio slična iskustva ili sam opet u debeloj manjini?
nije valjda da večina vas prodaje pa niste na bidu?
iako to bi bilo u skladu sa deklariranim prevladavajućim pesimizmom.
ha ništa pohvalite se kada prodate.
može biti i da kupujem krive dionice kao trenutni jedini (meni poznati) spamer na forumu.
ha-ha-ha…
p.s.
taj benchmark do sada nije još promašio,pa da vidimo i mene kopka .-)

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Tko vjeruje u kompaniju koju kupuje ova depresija mu dobro dođe, svi veliki investitori su kupovali u ovakvim trenucima.

paničar@
upravo i iz toga izvlačim još veću izglednost pozitivnog scenarija,količina pesimizma i depresije je takva
da traži,izaziva da bude kažnjenja po već mnogo puta viđenom scenariju.
osim ako to nije u značajnom razmjeru fake pesimizam i depresija,u tom slućaju možda i izostane puni efekt.
ako nije samo da mi još rijetke crne ovce i spameri optimisti uspijemo ukrcati to što planiramo i neka igre počnu.zabava zagarantirana i pogled na vatromet iz prvog reda.
naravno točan početak neće biti najavljen jer tada propada draž iznenađenja za večinu.
uvijek netko mora prodati dan prije i netko kupiti dan kasnije.
samo dovoljno strpljivi će naplatiti nestrpljivima ,neodvažnima,nemudrima,nesretnima….
sloboda izbora je zakon.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Mrcvarenje se sigurno nastavlja barem do objave godisnjih FI. Dakle, ne ocekujem nikakve pozitivne pomake do pocetka ozujka. U tom mjesecu imamo i objavu S&P-a. Kad bi digli rejting za dvije stepenice vjerojatno bi se tada nesto i pomaklo. Jedna stepenica je vec uracunata u postojece cijene.
Generalni rast ne ocekujem…to se nebu tako skoro dogodilo. Selektivni rast je moguc, ali Crobex nebu vidio 2300 bodova u ovoj godini…
100% sam u dionicama da me se krivo ne shvati…ali ovo je nazalost nasa realnost. Zazivanje inozemnog kapitala koji ce pokupovat dionice na ZSE je zelja onih koji su se dobro najeli bunike…

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

Mora se rijesiti Todex.
Kad to ode popustit ce mentalna mrena.
Onda nesto moze i narasti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Rast ce ono sta opravda povecanjem dobiti i prihoda, nece sigurno stat cijena dionice na isto, a dobit naraste recimo 20%, tu je cila filozofija, osim onih stvari koji imaju dubioze izad sebe.

Ignore : renči

ukupan promet ZSE je 0,8 mil.kuna….tragikomično

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

moje osobno mišljenje da se ovdje priprema udar fondova nemojte se iznenadit dolaze izvještaji

@desnokrilo
udar fondova? jedino po bidu…ali neće ni toga biti…jedino ravna linija kao znak održavanja ove burzice na aparatima i kliničkih znakova života

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

i nije smijeh od burze lik proda jednu dionicu hpb-a

mi smo ipak zemlja slučaj

čemu se čudite, jutros na JDRN krenulo trgovanje s 1kom po 6,30

Da, 535 kn.
Treba mu za cipele u Bati. Taman imaju sniženja.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close