…he,he…gledam malo indexe EU i Azije…a crobex na +0,56…
…pa mi bacilo asocijaciju na onu stvar…”kog’ je briga za vas, kad je zabava kod nas”…[smiley2]
Samo dok je kod njih bi tulum kod nas je bio sprovod.
Samo dok je kod njih bi tulum kod nas je bio sprovod.
…he,he…ma znam to…nase je trziste u zadnje vrijeme sto bi se kod mene reklo “siamo solo contra tuti” [smiley1]
Neka nam vazda bilo zeleno tržište kaoove godine, no mislim da bi se to u iduće 2 g. trebalo , kako bi se ono reklo ‘spustiti na Zemlju’, odnosno stabilizirati, svakim idućim zelenim danom, sve je veći osmjeh malih investitora..zato ću za laku noć i ja nabaciti jedan….[smiley2]
Neka nam vazda bilo zeleno tržište kaoove godine, no mislim da bi se to u iduće 2 g. trebalo , kako bi se ono reklo ‘spustiti na Zemlju’, odnosno stabilizirati, svakim idućim zelenim danom, sve je veći osmjeh malih investitora..zato ću za laku noć i ja nabaciti jedan….[smiley2]
Totalno krivo … divlji rast do ulaska u EU, a onda rast onako umjereniji (50 – 100%)
[smiley2][smiley1]
budimo realni, neće nam tržište baš jako puno narasti do ulaska u EU, osim naravno mojih dragulja koje sam pomno odabirao i analizirao.[smiley1]
budimo realni, neće nam tržište baš jako puno narasti do ulaska u EU, osim naravno mojih dragulja koje sam pomno odabirao i analizirao.[smiley1]
ah, ah… usta moja hvalite me… jutarnji ego trip. [smiley1][smiley2]
Oni koji se pod stare dane hvale svojim odlascima na more mora biti da kao djeca nisu išli dalje od Bundeka.
Da je Freud živ sigurno bi isto o istom mislio.
idem u subotu na more pa moram malo hvale na svoj račun….
kamo ideš ?
Na mostichu se ne vidi ništa, iako još ima 10 minuta do otvaranja trgovanja……šta reći osim…..živjela Hrvatska!