Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…he,he…gledam malo indexe EU i Azije…a crobex na +0,56…
…pa mi bacilo asocijaciju na onu stvar…”kog’ je briga za vas, kad je zabava kod nas”…[smiley2]

Samo dok je kod njih bi tulum kod nas je bio sprovod.

skype - ivek1234

Samo dok je kod njih bi tulum kod nas je bio sprovod.

…he,he…ma znam to…nase je trziste u zadnje vrijeme sto bi se kod mene reklo “siamo solo contra tuti” [smiley1]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Neka nam vazda bilo zeleno tržište kaoove godine, no mislim da bi se to u iduće 2 g. trebalo , kako bi se ono reklo ‘spustiti na Zemlju’, odnosno stabilizirati, svakim idućim zelenim danom, sve je veći osmjeh malih investitora..zato ću za laku noć i ja nabaciti jedan….[smiley2]

Neka nam vazda bilo zeleno tržište kaoove godine, no mislim da bi se to u iduće 2 g. trebalo , kako bi se ono reklo ‘spustiti na Zemlju’, odnosno stabilizirati, svakim idućim zelenim danom, sve je veći osmjeh malih investitora..zato ću za laku noć i ja nabaciti jedan….[smiley2]

Totalno krivo … divlji rast do ulaska u EU, a onda rast onako umjereniji (50 – 100%)
[smiley2][smiley1]

I love the Smell of Profits in the Morning

Ide to još sve do ulaska u EU 3-4 puta gore. Moje podcjenjene dionice još više.

budimo realni, neće nam tržište baš jako puno narasti do ulaska u EU, osim naravno mojih dragulja koje sam pomno odabirao i analizirao.[smiley1]

budimo realni, neće nam tržište baš jako puno narasti do ulaska u EU, osim naravno mojih dragulja koje sam pomno odabirao i analizirao.[smiley1]

ah, ah… usta moja hvalite me… jutarnji ego trip. [smiley1][smiley2]

No respect

idem u subotu na more pa moram malo hvale na svoj račun….

Oni koji se pod stare dane hvale svojim odlascima na more mora biti da kao djeca nisu išli dalje od Bundeka.
Da je Freud živ sigurno bi isto o istom mislio.

prejak sam i moralno i intelektualno i verbalno i financijski da bi ikada imao potrebu igrati nepošteno - zimzelen

idem u subotu na more pa moram malo hvale na svoj račun….

kamo ideš ?

Na mostichu se ne vidi ništa, iako još ima 10 minuta do otvaranja trgovanja……šta reći osim…..živjela Hrvatska!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ajde pokrenulo se, hvala bogu……..

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close