Čini se da fondovi polako kreću sa kupnjama….gledajući abecednim redom izdanja sa A….
Čini se da fondovi polako kreću sa kupnjama….gledajući abecednim redom izdanja sa A….
nista od toga
Eto im njihov porez na kapitalnu dobit.
Dali ima negdje podatak koliko su tog poreza skupili? 😂 mislim jakoooo malo
Ajde da jos porez na dividendu,,, to se lako i izračuna i plati…..
ali ovo sa kupnjom/prodajom u 2 godine, a pogotovo ako si i na vanjskim tržištima ….
baš bi bilo dobro da objave koliko su imali prijava i naplate … pogotovo sa vanjskih računa? Mislim O
@ bugs
Ministar je izjavio da su 2016. g. skupili 7, a lani 11 mil kn od poreza na kapitalnu dobit 🙂
Vjerojatno ih je skupljanje i implementiranje tog poreza kostalo nekoliko puta vise, a koliko su radnih mjesta i novca iz gospodarstva time izbili mozemo samo nagadjati.
A glede live gledalice na poslovnom. Zasto je poslijednji datum 11.1. 2018 . ? Zasto se vise ne osvjezava ?
pa valjda imaš gledalicu (besplatno) preko svog brokera, što će ti na poslovnom?
[/quote]
Zgodna mi je ova live jer nisam trejder. Bas je convenient. Na zalost, bila je convenient.
Kako vidim to ovdje nikoga ne smeta.
Dok su burza i forum bili živi živjela je i live gledalica.
A ona gledalica od brokera ti nije zgodna? Čudno!
pa valjda imaš gledalicu (besplatno) preko svog brokera, što će ti na poslovnom?
[/quote]
Zgodna mi je ova live jer nisam trejder. Bas je convenient. Na zalost, bila je convenient.
Kako vidim to ovdje nikoga ne smeta.
Dok su burza i forum bili živi živjela je i live gledalica.
[/quote]
Svi digli ruke od ZSE 😂😂😂
bez milosti se rasprodaju ledo, jmnc, blje, sve se istresa po kupnji.
da nije netko škicnuo u novu verziju nagodbe koja je opet nepovoljna za male dioničare?
Pa kako nekim ljudima još uvijek nije jasno da to vrijedi nula. Kao gaji se neka nada da će se netko smilovati i poštediti vas postojeće vlasnike… Da se to dogodi, bila bi to prvorazredna sramota i smijurija.
Ulagali ste svjesno u todex, vrištalo je iz svih medija da se sve klima, ipak ste se odlučili kockati i izgubili ste. I čemu sad kukanje kad je odavno sve jasno?
P.s. Možda jedino nije jasno tko će točno od onih čiji je novac posuđen (ili otet na prevaru) preuzeti vlasništvo, i koji dio vlasništva (obzirom da ne mogu dobiti svoj novac natrag jer su ih postojeći vlasnici prevarili), ali jasno je da postojeći vlasnici viśe ne mogu biti vlasnici.
Maratonac, pa fino pita kolega, i meni je praktičnije tu pogledati, ne pada mi na pamet stalno imati otvorenu platformu za trgovanje, pa ne visim stalno na njoj.
Btw, ja koristim teletrader za praćenje, jer je zgodan, radi i na mobitelima, pokriva i vanjska trzista, mogu se postaviti alarmi, meni je odlično
Prometi opadaju iz dana u dan, ZSE se pretvara u burekđinicu.
Uskoro će biti toliko mali da će se pretvoriti u sushi bar.