Hita nije radila do malo prije tako da je i u tome stvar ali i siječanj je…
Mislim isto kao i serislav da su ramljak – dalic uzrocno poslijedicno povezani sa katastrofalnim djelovanjem todorica . Cak, stovise, mislim da je to bio dogovor. Mi tebe pustimo da odes, zadrzis novce od dividendi koje si isplatio probojem pravne osobnosti i ostalo sto si namaknuo, a ti nas ostavis na miru. Pri tome i jedni i drugi su gledali kako da se okoriste na racun mirovinskih fondova i malih dionicara. Za sada su barem Ruse utisali.
A glede live gledalice na poslovnom. Zasto je poslijednji datum 11.1. 2018 . ? Zasto se vise ne osvjezava ?
A glede live gledalice na poslovnom. Zasto je poslijednji datum 11.1. 2018 . ? Zasto se vise ne osvjezava ?
pa valjda imaš gledalicu (besplatno) preko svog brokera, što će ti na poslovnom?
Nase trziste vijesto povecanju kreditnog rejtinga gleda kao negativnu vijest, Crobex vec dva dana u crvenom 🙂
Koja tuga i jad na ovoj burzi. A opet nije ni čudo kad nam se burza pretvorila u kladionicu u kojoj su najtrgovanije dionice stečajuša i predstečajuša, fudamente nitko niti ne gleda, a cijenu nekih dionica se može pumpati sa cca 200 tis.KN.
Raj za neke, pakao za većinu…
burza nam je postala kaljuža, čak su i krokodili otišli, ostali su samo mali gušteri koji s par desetaka tisuća kuna dižu dionice 10% dnevno…. tragikomično
splašnjava interes za todex dionice, sve je manje ulagača spremno dočekati prijedlog nagodbe s dionicama belja, leda, jmnc itd. u portfelju.
gledam sad kod jmnc, raspon K-P je skoro 20% pa tko hoće izaći postaje skoro nemoguća misija. isto bi se uskoro moglo dogoditi i na ostalim dionicama todexa
kupnje na većini dionica su toliko plitke da bi se sa parsto komada po bidu sav bid počistio skoro do 0
bez milosti se rasprodaju ledo, jmnc, blje, sve se istresa po kupnji.
da nije netko škicnuo u novu verziju nagodbe koja je opet nepovoljna za male dioničare?