Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

crobex -0,25%
toliko o dizanju rejtinga i bajkama o rastu koje su neki danas prognozirali…

Fondmenađeri su još na sanjkanju.
Pričekajmo iduću sedmicu!

Pa raste DDJH i IGH…nemoze sve😂😂😂…

Rastimo zajedno...

ZSE neće naprijed bez barem djelomično pozitivnog raspleta u TODEX-u. Novih izdanja nema, broj kvalitetnih firmi na ZSE je malen, a ulagači su opareni nepravdom, i još uvijek vlada velika neizvjesnost.

Ako se TODEX ne riješi pozitivno, ZSE je out mnogo godina.

ZSE neće naprijed bez barem djelomično pozitivnog raspleta u TODEX-u. Novih izdanja nema, broj kvalitetnih firmi na ZSE je malen, a ulagači su opareni nepravdom, i još uvijek vlada velika neizvjesnost.

Todex se gotovo je sigurno neće riješiti pozitivno. Barem ne kako to očekuju ovdje. Tko se tome nada, tom je bolje da se počne baviti nekim drugim poslom.

Todex se gotovo je sigurno neće riješiti pozitivno. Barem ne kako to očekuju ovdje. Tko se tome nada, tom je bolje da se počne baviti nekim drugim poslom.

E pa, shodno tome neće ni ZSE nigdje, ni makac naprijed. Tko se nada pomaku ZSE nabolje, taj neće zaraditi.

[/quote]

Tko ce onda snositi odgovornost za unistenje trzista kapitala u hrvatskoj?

Pera Detlić!

Stvarno ste dosadni sa tim stalnim plakanjem za prolivenim mlijekom. Nema love za dioničare. End of story.

Lopina

Misliš da niti skijati ne znaju nego se sanjkaju

Ovo je moj oproštajni post, ako ga upravitelj ne obriše. Ostajem i dalje naravno u dionicama sa lijepom izloženošću i optimističan u srednjem i dugom toku, ali pisanja mi je sasvim dosta. Kriteriji mi ne odgovaraju tako da sve lijepo pozdravljam i želim svima 2 Z. Zdravlje i zaradu. Ne treba cuditi sto crobex pada na bolji rejting, kao i to da je nekom sve dopušteno pisati pa i onome koji mnoge zavio u crno putem viadukta tehnike, tsunamijem poslova itd mene srecom nije. I taj je glavni guru ovdje. Još jednom svako dobro baš svima

svoje si pokazao nedavno na pevecu,sve je dokumentirano pa….
a ako je išlo mene da pojasnim.
u vdkt sam ušao na 300 narastao na 440 to je 45% u 30 dana a to je anualizirano 540%
izašao sam i javno objavio svoje razloge u blokadi na 300.
thnk je sa 200 narasla na 900 u manje od godinu dana 350%
izlazio nisam i nije tajna zašto.
čak sam takvima kao ti pokušao objasniti svoje argumente ali nisi htio kako prvi puta tako i sada na 100 prihvatiti,
sada kada je narasla na 240 i propusto si 70% a anuaizirano >1000% opet “plaćeš”
opet su ti drugi krivi,pa ne može te nitko natjerati,odrasli smo ljudi zar ne?
to kao da ti je netko drugi za nešto što si propustio govori više o tebi nego bi ….
a što se tiće građevinskog tsunamija koji ti je trn u oku pozvao sam te javno u više navrata da predočiš statistiku DZS i inzeseš svoju analizu.
zašto nisi?
ako te smeta ponovni rast građevinskog sektora u 2018 sa petkom +13,5% kao trenutnog predvodnika na marketu
te ono što će opet izgledno sljediti tvoj “odlazak” ga neće promjeniti niti nečiji ostanak.
koliko pratim danas to ide i dalje a gdje će završiti na kraju 2018?živi bili…
ti si sebi umislio da ono što ti pišeš ili netko drugi određuje cijene na marketu i da je tu neko nekome za nešto kriv?
ako je tako,za mene neodraslo.
rezimirat ćemo kao i uvjek do sada mi koji nemamo problema sa…
sretno ti u investiranje i u onome u ćemu si.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

https://www.hrportfolio.hr/burza

Evo ovdje , makar nije mi jasno kako to kao dugogodišnji forumaš i dioničar ne znate za ovo !? Ili nas malo zezati 🙂

Opet podnevna siesta. Najbolje da je protegnu od 10-15,50 sati jer šteta je tolikog gubitka vremena i rada mašinerije za ove bijedne promete.

Ignore: KressoM, delux

I još im nije jasno zbog čega su ERste fondovi se trpali s Vdkt na 300 kn, a onda prodali na 10 kn.
A isto su to napravili na Tehnici.

Nazovimo to “preslagivanje”. 🙂

“U kategoriji dugoročnih dioničkih fondova, poslovanje fonda Erste Adriatic Equity u protekloj godini, nakon nekoliko uspješnih godina, obilježeno je događanjima vezanim uz nelikvidnost domaćeg dioničkog tržišta. Struktura imovine je tijekom protekle godine prilagođena te je pretežito usmjerena na zapadnoeuropska dionička tržišta.

New Report

Close