Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo je za mene pretjerano crnjačenje kada se na to doda kako te izbacilo iz takta moje pisanje
meni je sve jasno iako nisi odgovorio na moje pitanje koji su tvoji motivi za crnjačenje
osobno vidim puno razloga za utemeljeni optimizam.
tvoj odgovor me ne zanima jer ga pretpostavljam.
da si na tom screenshootu dodaš još koju nulu za mene si nula.
i to što si ga ovdje zaljepio govori više o tebi nego bi ja mogao.

Trebao bih se veseliti što su nas ostavili ispod investicijskog rejtinga, iako su svi između redova davali signale da će nas konačno ubacit u investicijsko područje?
Fitch je samo potvrdio ono što naša burza pokazuje – gospodarstvo nam je klimavo, nismo na zdravim nogama.
Uostalom, ne treba nam za to Fitch. Dovoljno je pratiti domaća financijska izvješća i sve je jasno. Nemamo 10 pravih zdravo-rastućih firmi u Hrvatskoj.
Pa mi više nemamo građevinara koji su u stanju napraviti jedan most!
Kod nas su inovativnost, kreativnost i poduzetnost mane, a ne vrline.
Da nedaj Bože pukne kakva bomba na obali, odosmo u mp3.

Toliko od mene za ovaj tjedan.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

sunce će se ugasit za 5 mlrd godina,mogu vanzemaljci,asteroid,3.sv rat….
svašta nešto se još može dogodit….
osim značajnog poboljšanja makroekonomije i sve onog što je to za sobom povuklo a dugo bi trajalo i puno je puta ponovljeno….
ništa ispod javne objave prodaje dionica vas depresivaca ipesimista dokazanih crnjača ne priznajem.
u suprotnom držim vas za crnjače na možebitnom zadatku,sa potencijalnim ciljevima.
mirno spavam jer nisam taj i jer ću sutra učiniti neko dobro.
neka svatko dobije po svojoj zasluzi prije ili kasnije.
onako kako si sam izabere.
time will tell

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Heh, nasi fondovi su se definitivno dokazali kao znalci na trzistu kapitala, kad su kupovali na visokim cijenama, a do sada kad je sve bilo zabijeno, uglavnom rasprodaju…. pa ce se ukljucit kroz godinu, dve…

Ali to je razumljivo, ako se ukljuci mozak i gleda malo sira slika, pa morali su prebaciti na privatne račune, i tako je sve legalno, nema komtrole, kad TODEX ekipa zamrači puste milijarde pa hanfa ni da trepne, zasto bi ocekivali da gledaju tko, kome namjesta pozicije i kada 🤣🤣🤣🤣

bugs@
u hr da se pojavi i otvori samo jedan strani respectabilni fond nakon svih ovih debakala držim da bi pobrao svu lovu iz naših fondova a izgledno i lovu nekih koji upravo radi takvih fondova i ne ulažu u fondove.jedan sam od takvih.
za te promašaje bi bilo malo 3 knjige.
pravo je vrijeme za nove fondove,tko zna…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

@Migra

Vama stvarno nije neugodno.

Nakon što ste prošle godine ovdje pisali iste ove bajke, sada to ponavljate.

I opet spominjete Erste fond. ne bi se začudio da radite za njega.

Tako ste uvalili ljudima Viadukt na 400 kuna, a Tehniku na 800 kuna, a očito da su problemi već bili odavno znani.

Očekujem da Vam fondovi uvale sve svoje dionice na ovim i višim razinama Crobexa.
Ovo dizanje rejtinga iz velikog smeća u manje smeće je idealno za to.

Do kraja godine očekujem Crobex na 1700 do 1500 bodova, ovisno o krizi na vanjskim tržištima.

Moguće i ranije ako pukne Agrokor, a ne treba mu još puno.

razmišljao sam odgovoriti ili ne?
[/quote] Vi ste o tome razmišljali a ja sam razmišljao u koju ustanovu smjestiti neke ljude s ovoga foruma… crobex na 1500 bodova HAHAHAHA

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@Migra

Vama stvarno nije neugodno.

Nakon što ste prošle godine ovdje pisali iste ove bajke, sada to ponavljate.

I opet spominjete Erste fond. ne bi se začudio da radite za njega.

Tako ste uvalili ljudima Viadukt na 400 kuna, a Tehniku na 800 kuna, a očito da su problemi već bili odavno znani.

Očekujem da Vam fondovi uvale sve svoje dionice na ovim i višim razinama Crobexa.
Ovo dizanje rejtinga iz velikog smeća u manje smeće je idealno za to.

Do kraja godine očekujem Crobex na 1700 do 1500 bodova, ovisno o krizi na vanjskim tržištima.

Moguće i ranije ako pukne Agrokor, a ne treba mu još puno.

razmišljao sam odgovoriti ili ne?
[/quote] Vi ste o tome razmišljali a ja sam razmišljao u koju ustanovu smjestiti neke ljude s ovoga foruma… crobex na 1500 bodova HAHAHAHA
[/quote]

A Vi ste zdrastveni djelatnik?

Možete mi molim Vas reći koliko je malih ulagaća završilo kod Vas u ustanovi nakon što su kupovali Ledo po 11.000 kn, JMNC po 140.000 kn, Vdkt 440 kn,ATPL po 3.000 kn.

Ajde zlato mamino izračanaj CROBEX s Agrokorom unutra pa onda reci koliko je Crobex u odnosu na prošlu godinu.

Ovdje su neki ljudi izgubili vezu sa stvarnošču.
Zlatna groznica ih zela.
Potražite pomoć prije nego što bude kasno i ostanete bez kinte.

Lp

evo prelaska iz leda u igh jao majci

mi smo ipak zemlja slučaj

crobex -0,25%
toliko o dizanju rejtinga i bajkama o rastu koje su neki danas prognozirali…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

i nakon dizanja rejtinga u močvari i dalje žablji način trgovanja, skakutanje s lokvanja na lokvanj

Ovo je moj oproštajni post, ako ga upravitelj ne obriše. Ostajem i dalje naravno u dionicama sa lijepom izloženošću i optimističan u srednjem i dugom toku, ali pisanja mi je sasvim dosta. Kriteriji mi ne odgovaraju tako da sve lijepo pozdravljam i želim svima 2 Z. Zdravlje i zaradu. Ne treba cuditi sto crobex pada na bolji rejting, kao i to da je nekom sve dopušteno pisati pa i onome koji mnoge zavio u crno putem viadukta tehnike, tsunamijem poslova itd mene srecom nije. I taj je glavni guru ovdje. Još jednom svako dobro baš svima

Tržište je na vijest o dizanju kreditnog rejtinga odgovorilo na specifičan hrvatski način: rasprodajom.
I tu su analitičari koji su to prognozirali sasvim u pravu.
Ali opet, to je tako u hrvatskim uvjetima, u normalnim zemljama nije tako.
Na takvu vijest, plus još neke druge, tržišta vani bi ekplodirala.
Ovdje se rasprodaju i blue chipovi.
Vjerujem pak jedino da će u kumulativu na srednji rok biti bolje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

A Vi ste zdrastveni djelatnik?

Možete mi molim Vas reći koliko je malih ulagaća završilo kod Vas u ustanovi nakon što su kupovali Ledo po 11.000 kn, JMNC po 140.000 kn, Vdkt 440 kn,ATPL po 3.000 kn.

Ajde zlato mamino izračanaj CROBEX s Agrokorom unutra pa onda reci koliko je Crobex u odnosu na prošlu godinu.

Ovdje su neki ljudi izgubili vezu sa stvarnošču.
Zlatna groznica ih zela.
Potražite pomoć prije nego što bude kasno i ostanete bez kinte.

Lp

stvarno ne vidim problem ulaska po tim cijenama, pitanje je samo jesi špekulant ili investitor, tajming, količina i diverzifikacija….
da si ušao recimo u atpl sa 10 tak komada po 3k,, i 500 komada po 100-150. mislim da nebi imao niš protiv zajeba i ulaska na 3k 😉

New Report

Close