Šta bi tek rekli na moje. ADPL, ELKA, ISTT, VPIK. Ne da ću se oženiti s njima nego ću vjerovatno dočekati i zlatni pir.[smiley2]
Pozdrav
Što se događa sa INA.kupnja jača tri naloga po 1000 kom u rasponu od 2840-2900.Neki novi info ili šta!Ili je mirovincima dosadno pa se malo igraju!!![smiley2]
situacija vrlo,vrlo zanimljiva, odavno nismo imali takve pojedinačne količine na kupnji.
vidjet ćemo rasplet ovih događaja.
Varaždinska Fima Grupa otpustila je 576.880 redovnih dionica Podravke, što predstavlja 10,64 posto u temeljnom kapitalu Podravke, navodi se u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.
baš me zanima gdje će FIMA reinvestirati tih cca. 300 000 000 KN od prodaje podravke ????
to bi moglo imati pozitivan učinak na tržište…..
Ove igre s ADPL su me stvarno počele nervirati….Da sam bar pri nekakvom kešu da malo poboljšam ulaz…[smiley8]
ljudevit: ” Što se događa sa INA.kupnja jača tri naloga po 1000 kom u rasponu od 2840-2900.Neki novi info ili šta!Ili je mirovincima dosadno pa se malo igraju!!![smiley2] ” situacija vrlo,vrlo zanimljiva, odavno nismo imali takve pojedinačne količine na kupnji. vidjet ćemo rasplet ovih događaja.
nis se ne desava zavrsit ce na 3000-3050 i onda opet nazad na 2850-2900 i tako jos puuuno puta ukrug dok ju netko veliki ne kupi
Varaždinska Fima Grupa otpustila je 576.880 redovnih dionica Podravke, što predstavlja 10,64 posto u temeljnom kapitalu Podravke, navodi se u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.
baš me zanima gdje će FIMA reinvestirati tih cca. 300 000 000 KN od prodaje podravke ????
to bi moglo imati pozitivan učinak na tržište…..
…he,he…cisto sumnjam da su to bile fimine dionice…[smiley1]
…netko si je zaradio 100mil kunelica u par mjeseci…[smiley9]
Ah, još jedan prekrasan dan.[smiley2]
Sve ide svojim tokom[smiley2]
IGH je zreo za 12k….[smiley2]
[smiley2]
Šta bi tek rekli na moje. ADPL, ELKA, ISTT, VPIK. Ne da ću se oženiti s njima nego ću vjerovatno dočekati i zlatni pir.[smiley2]
[smiley2]
Inače, je li društvo primijetilo kako ATPL danas lijepo raste?
I kako su indeksi svjetskih vozarina na rekordnim razinama?