Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Šta bi tek rekli na moje. ADPL, ELKA, ISTT, VPIK. Ne da ću se oženiti s njima nego ću vjerovatno dočekati i zlatni pir.[smiley2]

Pozdrav

Što se događa sa INA.kupnja jača tri naloga po 1000 kom u rasponu od 2840-2900.Neki novi info ili šta!Ili je mirovincima dosadno pa se malo igraju!!![smiley2]

situacija vrlo,vrlo zanimljiva, odavno nismo imali takve pojedinačne količine na kupnji.
vidjet ćemo rasplet ovih događaja.

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Varaždinska Fima Grupa otpustila je 576.880 redovnih dionica Podravke, što predstavlja 10,64 posto u temeljnom kapitalu Podravke, navodi se u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

baš me zanima gdje će FIMA reinvestirati tih cca. 300 000 000 KN od prodaje podravke ????
to bi moglo imati pozitivan učinak na tržište…..

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Ove igre s ADPL su me stvarno počele nervirati….Da sam bar pri nekakvom kešu da malo poboljšam ulaz…[smiley8]

ljudevit: ” Što se događa sa INA.kupnja jača tri naloga po 1000 kom u rasponu od 2840-2900.Neki novi info ili šta!Ili je mirovincima dosadno pa se malo igraju!!![smiley2] ” situacija vrlo,vrlo zanimljiva, odavno nismo imali takve pojedinačne količine na kupnji. vidjet ćemo rasplet ovih događaja.

nis se ne desava zavrsit ce na 3000-3050 i onda opet nazad na 2850-2900 i tako jos puuuno puta ukrug dok ju netko veliki ne kupi

Varaždinska Fima Grupa otpustila je 576.880 redovnih dionica Podravke, što predstavlja 10,64 posto u temeljnom kapitalu Podravke, navodi se u obavijesti objavljenoj na Zagrebačkoj burzi.

baš me zanima gdje će FIMA reinvestirati tih cca. 300 000 000 KN od prodaje podravke ????
to bi moglo imati pozitivan učinak na tržište…..

…he,he…cisto sumnjam da su to bile fimine dionice…[smiley1]
…netko si je zaradio 100mil kunelica u par mjeseci…[smiley9]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Ah, još jedan prekrasan dan.[smiley2]
Sve ide svojim tokom[smiley2]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

IGH je zreo za 12k….[smiley2]

IGH je zreo za 12k….[smiley2]

[smiley2]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

Šta bi tek rekli na moje. ADPL, ELKA, ISTT, VPIK. Ne da ću se oženiti s njima nego ću vjerovatno dočekati i zlatni pir.[smiley2]
S naglaskom na “zlatni”! Barem što se AD Plastika tiče.
[smiley2]

Inače, je li društvo primijetilo kako ATPL danas lijepo raste?
I kako su indeksi svjetskih vozarina na rekordnim razinama?

A zlatni pir je na Burzi 50 dana? [smiley2]

No respect

…he,he…gledam malo indexe EU i Azije…a crobex na +0,56…
…pa mi bacilo asocijaciju na onu stvar…”kog’ je briga za vas, kad je zabava kod nas”…[smiley2]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

New Report

Close