Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S tim da će se tužbe i optužbe za prevaru povlačiti još dugo vremena i zagađivati prostor.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kako god, znamo da će AGROKOR biti riješen ubrzo, po nekim saznanjima kupuje jedan veći globalni igrač!

Još da zse prepozna taj trenutak ode crobi u pozitivnu blokadu…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Kad vam to broker kaže, onda mu treba vjerovati.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ha. Ha.
Da je Agrokor službeno riješen.

Pa ako netko ima koju milijardu eura viška onda možemo govoriti o rješenju.

Sada je samo pitanje koliko će dugo dobavljači trpati police Konzuma znajući da će i to popušiti.
Mogu tak kupovati dionice na burzi.

A tek onda dolazi Kuršlus….

Mislim da ce izdržati do Uskrsa da ne bi rekli da sam pesimisya

Ajde, neka kupi.
Ali neka donese pare.
Kod nas tko god dođe svi bi nešto na đemdo, kao recimo Todorić.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Evo lijepih vijesti

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/fitch-povecao-rejting-hrvatske-na-bb-sa-stabilnim-izgledima—502905.html

Nadam se da netko nece reci da je ovo vec uracunato u cijene dionica

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Evo lijepih vijesti

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/fitch-povecao-rejting-hrvatske-na-bb-sa-stabilnim-izgledima—502905.html

Nadam se da netko nece reci da je ovo vec uracunato u cijene dionica

Uracunato je vec i dizanje za jos jednu stepenicu… :-)))

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

Ni kad je padao triste nije reagiralo panicno pa ni ne ocekujem ushicenje u pon

@ maratonac, dobar! ):):):

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

@borsa,padalo je,itekako je dobro padalo

Ovo je odlična vijest za buduće inozemne investitore tj.signal za fondove rizičnog kapitala a glavni okidač za pojedine strane fondove bit će dizanje rejtinga u investicijski razred kad očekujem u drugoj polovici godine i prelazak famozne razine na grobiju 23XX te znatnije veću likvidnost te laganu euforiju. 👍

puno prepiske danas pa nisam stigao napisati ono što sada ima manju težinu s obzirom na objavu vijesti o dizanje rejtinga ali ipak ću napisati.
zadnjih dana bilo je primjetno da se nešto očekuje,nešto dobro,imaoci su povisili ljestvice i počeli tražiti više.i uz mali volumen nije se mogao spriječiti rast.crobexa u ovoj godini +1,6% ono što nisam stigao napisati a više nije relevantno je da je dolazak veće likvidnosti neizbježan i da je jedan scenarij značajno izgledniji.
napisao sam to nekima danas u privatnoj prepiski.
sada to sa ovom objavom će se dodatno pojačati i izgledno ubrzati kao proces.
imamo mi i dioničkih fondova koji su nestvarno krcati cashom samo iz njima poznatih razloga,biće da nisu ovo očekivali pa će ih vjerojatno sada uhvatiti panika.
naravno najviše će biti oštećeni udjelničari čijim su se novcemkroz cijelu prošlu godinu a posebno krajem prošle godine mogle krcati velike količine sa diskontom.
pračka i katapult se zatežu uz pomoć todomora 10 mj i to bi trebalo biti dovoljno da se ozbiljno razmotri da se sada dionice ne otpuštaju tako lako onima koji su van dionica.
osobno ću povući sve naloge sa aska čak i one dalekometne da pošaljem poruku štedišama.
malo je onih koji će dobro prodati u prvih nekoliko mjeseci ove godine ,a možda i na dosta duže.
imajte to na umu da poslije nećete biti razočarani jer ste dobili što ste tražili.
ovdje se scenarij neselektivnog rasta odgađa 10g i tu mora ležati veliki skriveni potencijal.
takve se prilike ne pružaju više od nekoliko puta u životu pa i to treba imati na umu.
oni koji će gurati da prodaju što prije neka se ne nadaju u budućnosti ničemu osim zahvali pa
kako ju god sami protumačili.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

New Report

Close