Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako sam rekao kolegi serislavu, predložit ću da se kompletno trgovanje preseli u DRAŽBU….
To bi bilo dovoljno i svima najDRAŽE 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

burza je prilagođena onima što ne trguju puno i često

zapravo, onima koji uopće ne trguju. za njih je ovakva burza idealna

Svima je jasno da je trenutna situacija na burzi pre losa..ali dajte malo ohladite sa tim pesimizmom i crnjacima,dosadni ste vec i sami sebi,siguran sam!!

Podnevna blokada?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

@littlekomarac
crnjaci da ne mogu bit crniji. A crobex raste!

Jel danas čekamo dizanje rejtinga? popodne ?

beti

23. ožujka je S&P.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

danas fitch popodne

Daj, nek više daju neku pinku iz proračuna tom gosp. Fitchu da nas malo nagradi?! 😀

Šalu na stranu, al sve te vodeće rejting agencije su sponzorirane organizacije o čijem profesionalizmu bi se dalo na dugo i na široko raspravljati. Kad ruše rejting, onda su mnogo brže i temeljitije, nego kada ga trebaju podići. Tada uglavnom oklijevaju i traže/čekaju dodatne elemente potvrde. Da samo vidite koji dječarci dolaze na razgovore u vezi rejtinga. Rookie-ji. Dobro, oni su samo poslanici i tekliči, ali svejedno. Meni nikad nisu ulijevali ono što zovu, bezgranično povjerenje. Upravo suprotno.

Aha, Fitch. Ma oni su kopipejsteri. Ali možda iznenade.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Koliko mi se cini usli smo u novu godinu gdje se utjecaj dogadjanja oko todexa na utjecaj ostalih dionica skoro u potpunosti smanjio sta znaci da smo spremni na nastavak rasta onoga sta ima realne osnove za rast

Ignore : renči

Nadam se da si u pravu. Volio bih.
Ali mi nešto govori da dok netko ne dođe na TV i ne kaže “Agrokor je službeno riješen” da neće biti ništa od toga.

New Report

Close