Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko ljudi mrze tuđi uspjeh govore ocjene ovdje. Neka, bar to mogu kad ništa drugo ne znaju.

Po tom pitanju stanje je katastrofalno.
Mi smo društvo "bolesno jalnih", egocentričnih kretena.
Ljudi shvatite da bogatstvo svakoga od nas, pa i cijelog društva ovisi o rastu.
Razni emisari koji trče od dionice do dionice blateči i rušeći sve što je moguće ( i još uživaju u tome ) su nešto što ne mogu povezati sa zdravom pameti.

[/quote]

Apsolutno se slazem.
Pogotovo je uzasno kad se pljuju dionice neceg sto barem nije u stecaju da bi se propagirao trejd na stecajusama. Na kojem cr netko zaraditi, a netko po stoti put ostati bez gaca i proklinjati sudbu kletu.
Ali to je stanje uma: narod kladionicara.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

da se uključim: znao sam, kako kažete, ‘pljuvati’ na temi DDJH… govorio sam kako je to obična garža za sklapanje rezer. dijelova
i to sam radio na 40 kn i na 30 kn i na 20 kn
samo da osvijestim ekipu koja se krcala dionicom iz meni nepoznatih razloga (možda Bakić, možda budući nedosanjani poslovi, ne znam) a valuacije tu cijenu nikako nisu opravdavale

isto tako sam znao na OPTE ‘drukati’ kad je onomad Merkur izlazio iz svoje pozicije na 1,65 kn (ili 1,75 kn, tako nekako) jer je imao brdo dionica i uskoro se pojavila i likvidnost i netko je to lijepo sve kupio
i ubrzo je cijena krenula up

dakle ako pljujete ili drukate opet morate znati zašto, tko i s kojim ciljem to radi; neki su dobronamjerni a neki jednostavno misle da će spamiranjem teme valjda navuči i ostale na akciju

Radi FIMA-E ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

proradila

who dares, wins

A, eto. Mnogo ste propustili jer Vam gledalica nije radila.
Sigurno je par dionica trgovalo.

Koji jad od burze.

ma da nije ovakvo vrijeme ne bi to ni gledao.

who dares, wins

Burza nam je u žešćem knock downu, ovdje više ne znaš tko pije tko plaća 🙂 Postoji li bankrot burze kao takve, jel se to može desiti?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ova podnevna blokada trgovanja je totalni promašaj
Porez na KD je totalni promašaj
Zabrana liparenja na nalozima je totalni promašaj
Prebacivanje mase dionica u režim dražbe je totalan promašaj

Strašno što je uradila ova nesposobna uprava burze! Uništili su sam smisao burze, a to je neprekinuto i slobodno trgovanje svim dionicama kojima ulagači u bilo kojem trenutku žele trgovati!!!!
Da ručno unose naloge, to bih još i shvatio, ali danas kad sve ide automatski, to samo dokazuje strašnu nesposobnost ove uprave burze!!!

Ignore: KressoM, delux

Burza nam je u žešćem knock downu, ovdje više ne znaš tko pije tko plaća 🙂 Postoji li bankrot burze kao takve, jel se to može desiti?

Mislim da ne.
Ona je u vlasništvu institucionalaca i uvijek će gurnuti par milijunčića da ih održe na životu.
To i objašnjava njihovu potpunu nezainteresiranost za išta i održava na životu potpunu nesposobnost, na koju se referira avax10.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ajme majko, što je ovo u 12 sati?
Kakva je to blokada trgovanja?

Ima neka obavijest o tome?

La vita e bella!

Ova podnevna blokada trgovanja je totalni promašaj
Porez na KD je totalni promašaj
Zabrana liparenja na nalozima je totalni promašaj
Prebacivanje mase dionica u režim dražbe je totalan promašaj

Strašno što je uradila ova nesposobna uprava burze! Uništili su sam smisao burze, a to je neprekinuto i slobodno trgovanje svim dionicama kojima ulagači u bilo kojem trenutku žele trgovati!!!!
Da ručno unose naloge, to bih još i shvatio, ali danas kad sve ide automatski, to samo dokazuje strašnu nesposobnost ove uprave burze!!!

Slažem se.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

burza je prilagođena onima što ne trguju puno i često

New Report

Close