meni nije jasno kako se zasluži brisanje nicka. postova mi jest obrisalo nekoliko i više ali ovo mi nije jasno. znam neke koji su bankrotirali pa svašta pisali, bili blokirani ili potpuno odustali od ovog sporta.
meni nije jasno kako se zasluži brisanje nicka. postova mi jest obrisalo nekoliko i više ali ovo mi nije jasno. znam neke koji su bankrotirali pa svašta pisali, bili blokirani ili potpuno odustali od ovog sporta.
Kolega, mnogima se dozvoljava ovdje da pišu sve i svašta…ima ih poprilično i nemoderiranih…
Pa eto kad se malko pokušate suprotstaviti toj nepravdi i napisati moderatoru što ga ide (a njemu se naravno napisano ne sviđa; pritom ne mislim na uvrede), onda si on da za pravo da vas izbriše.
Pa eto, u mojem slučaju se to dogodilo u dva navrata.
Imate u mojem potpisu dan kad sam ulogiran i koji su mi bili nickovi. Dakle, ne skrivam se, ne mijenjam nickove iz hira, ali me vrlo često “boli” nepravda koju svojim moderiranjem bez kriterija provodi moderator.
Al kakve to veze uopće u konačnici ima s nečijim prinosima….bio tu loagiran jučer ili prije 15 godina…to doista ne mora imati utjecaj na visinu prinosa pojedinaca.
U portfelju mi je daleko najzastupljenija ATPL, kupovao sam je još 2014. godine, pa do početka 2015. po cijenama 3xx i 2xx kn jer nisam mislio da će ikada pasti ispod 300 kn. Prevario sam se. Al sam bio strpljiv. Kupovao sam ponovo kad je krenuo rast od 2xx kn, pa sve do cca 350 kn. Nakupio značajnu količinu dionica ATPL i eto, ostalo je povijest rekli bi…
Koliko ljudi mrze tuđi uspjeh govore ocjene ovdje. Neka, bar to mogu kad ništa drugo ne znaju.
razumijem vas. ja za takve i slične situacije posežem za tipkom ignore. ipak ima prednosti stariji nick. drugačije sjeda post od nekoga tko je tu godinama ili onih od juče. prvo pogledam tko piše pa onda šta piše.
ja sam 4 nicka potrošio “ružeći” Gazdu, sada ja imam novi nick, a on novo državljanstvo
Hvala serislave… ne bih se hvalio da mi ovi ne dignu živac… mora biti neka protuteža pesimistima, nek ljudi vide da se može čak i u ovakvim uvjetima.
Pa da se i ja pohvalim onda malko….ove godine u ovom trenutku + 7,11% (114.800,00 kn)
[/quote]
Sad sam zbunjen. Da li ste Vi to zaradili, ili ste virtualno u plusu.
Ako ste prodali, zašto ste prodali kad su svugdje optimisti oko Vas?
Ne razumijem…?
[/quote]
Hm… znači ni svi ovi koji su u todexu nisu u minusu ako nisu prodali jelda ??? Eto ekipa možda vam je sad lakše 🙂
Hvala serislave… ne bih se hvalio da mi ovi ne dignu živac… mora biti neka protuteža pesimistima, nek ljudi vide da se može čak i u ovakvim uvjetima.
Pa da se i ja pohvalim onda malko….ove godine u ovom trenutku + 7,11% (114.800,00 kn)
[/quote]
Sad sam zbunjen. Da li ste Vi to zaradili, ili ste virtualno u plusu.
Ako ste prodali, zašto ste prodali kad su svugdje optimisti oko Vas?
Ne razumijem…?
[/quote]
Hm… znači ni svi ovi koji su u todexu nisu u minusu ako nisu prodali jelda ??? Eto ekipa možda vam je sad lakše 🙂
[/quote]
A i oni koji nisu kupili neće zaraditi.Dakle,sutra bi Todex mogao biti u fokusu.
Opet će neki biti frustritani što Todomor trese ZSE???????
Koliko ljudi mrze tuđi uspjeh govore ocjene ovdje. Neka, bar to mogu kad ništa drugo ne znaju.
Po tom pitanju stanje je katastrofalno.
Mi smo društvo “bolesno jalnih”, egocentričnih kretena.
Ljudi shvatite da bogatstvo svakoga od nas, pa i cijelog društva ovisi o rastu.
Razni emisari koji trče od dionice do dionice blateči i rušeći sve što je moguće ( i još uživaju u tome ) su nešto što ne mogu povezati sa zdravom pameti.
izgleda da kreće novi krš i lom na todexu?
Predlazem da se vidi ko daje kakvu ocjenu. Bio bi to odlican filter…
A zašto je to uopće bitno? Kome su ocjene bitne?