Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@maratonac
Svaka čast kolega, znam da imaš pozamašnu količinu ATPL pa time i portfelj boli glava 😉

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Hvala serislave… ne bih se hvalio da mi ovi ne dignu živac… mora biti neka protuteža pesimistima, nek ljudi vide da se može čak i u ovakvim uvjetima.

Pa da se i ja pohvalim onda malko….ove godine u ovom trenutku + 7,11% (114.800,00 kn)
[/quote]

Sad sam zbunjen. Da li ste Vi to zaradili, ili ste virtualno u plusu.
Ako ste prodali, zašto ste prodali kad su svugdje optimisti oko Vas?

Ne razumijem…?

Hvala serislave… ne bih se hvalio da mi ovi ne dignu živac… mora biti neka protuteža pesimistima, nek ljudi vide da se može čak i u ovakvim uvjetima.

Pa da se i ja pohvalim onda malko….ove godine u ovom trenutku + 7,11% (114.800,00 kn)
[/quote]

Ja sam taj iznos x2 ali u MINUSU!

A na Zabi kuuuupaaaac. I nitko ne želi da mu proda.
Jel to sugerira smjer cijene?

A na Zabi kuuuupaaaac. I nitko ne želi da mu proda.
Jel to sugerira smjer cijene?

sugerira da će kupovati po 58 kn i ni kunu više…kome pravo, kome krivo

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Osim ak se iznad njega ne počnu naslagivati malci kojima je on garancija cijene. A budu, sam dok se malo skontaju i vide koliko ovaj stabilno misli tu stajati.

Osim ak se iznad njega ne počnu naslagivati malci kojima je on garancija cijene. A budu, sam dok se malo skontaju i vide koliko ovaj stabilno misli tu stajati.

Previsoko stoji

taj nije tamo da diže cijenu nego da kupi sve po 58 kn…kad vidi da nove prodaje nema, maknut će se pa će nalozi krenuti prema dolje….psihologija

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

[/quote]
ma opasan si. ulogirao si se nema ni 2 mj. i već si ih opljačkao. ja sam više od 10tak godina ovdje i nikako da mi krene. da mi je samo znati gdje si to naučio pa da kopiram?

who dares, wins

Čovjek je dugo na forumu, samo su mu stalno brisali nick.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Vidim da su Agram brokeri uveli kratku prodaju kod zadavanja prodajnih naloga.

Baš pravo shortanje?
[/quote]

Da ti pravo kažem, nemam pojma, morati ću ih nazvati.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Čovjek je dugo na forumu, samo su mu stalno brisali nick.

i ja sam od 2008 preživo 5 brisanja, pa ne zarađujem tako bezobrazno, kakve to veze ima,
ja sam tek dogurao +14 250 kn u ovih par dana, sumnjiv je on malo meni

New Report

Close