Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim da su Agram brokeri uveli kratku prodaju kod zadavanja prodajnih naloga.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Vidim da su Agram brokeri uveli kratku prodaju kod zadavanja prodajnih naloga.

Baš pravo shortanje?

dojma sam da su ovi dionički fondovi kojima su cash pozicije >30% krenuli u šoping.
a i rješili su se na kraju godine iz portfelja "lošeg" neperspektivnog a ako kojim slučajem to neperspektivno raste nakon njihove rasprodaje >50% u par tjedana to je slučajnost,početnička sreća….
ostaje da vidimo koje su to bolje prilike bile radi kojih se rasprodavalo.
kako će tek one rasti ove godine a njih će se pumpati kada ove što su rušili ovako raste.
dojma sam da će ovo biti jedna dobra godina i tu sam smrtno ozbiljan i smtrno konzervativan.
ne šalim se jer ako oni počnu pumpat ono što manje vrijedi a ono što su prodali samo od sebe se pumpa to je smjesa za rijeke SŽJ na marketu koje bi mogle puniti pesimističi i despresivni investitori,štediše,zakapači casha,oni koji ga ugrađuju u tapacirunge svojeg namještaja ,pune jastuke i čarape,zazidavaju u dimnjake i tko zna gdje još sve ne??nastavite niz….
vidi li još netko dim ili je to od previše klinčića i cimeta u kuhanom vinu?
prošli siječanj je bio nezaboravan,ponovilo se barem u nekom dijelu.
početak 2018 nije za bacit a dalje?
time will tell

Za sad "pumpaju" samo ATPL.
[/quote]

Ma jok fondovima je to jeftino, oni ulaze tek kad to dođe na 2-3k :)…. pogledaj kad su u ulazili u todex, dlkv….a kad izlaze

ukupan promet na ZSE do sada je 1,3 mil.kuna, smijurija od burze…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/miroslav-gregurek-za-nacional-predlozeni-plan-je-tendenciozan-i-izveden-na-stetu-nezasticenih-tisuca-malih-dionicara-koji-nece-ostvariti-svoja-vlasnicka-prava-procjenjujem-grubo-da-ce-ovim-pla/

Zadnje crnjačenje po forumu, znači biti će obrnuto od očekivanja

Pa dešava se točno što sam najavio.
Uvaljuju Vam dionice po puno većoj cijeni.

Ja sam mislio da će ipak malo promijeniti modus operandi, ali očito za naše ulagaće to nije potrebno.

Vidim da migra čak kopira mailove od počeka prošle godine.
Čovjeku očito nije neugodno što je sve fulal na građevini.

……..

Uživajte…..
Kratko će trajati…

Lp

Vidim da migra čak kopira mailove od počeka prošle godine.
Čovjeku očito nije neugodno što je sve fulal na građevini.

odlično zamijećeno. migra izvlači neke svoje rijetke pogotke kao konstantu, ali kao zmija noge skriva bezbrojne promašaje. lako je naći kad je ne davno THNK hvalio na 800 kn kao odličnu kupnju, a nedavno je bila i po 100 kn. bar da šuti, nego još glumata investicijskg gurua

Ja ovaj mjesec 24 500 kn u plusu. Uživam. Već dvije godine traje uz sve agrokore, šta li će biti kad taj dio riješimo bojim se i znat. Pesimisti, izvolite, nastavite… pozz

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ja ovaj mjesec 24 500 kn u plusu. Uživam. Već dvije godine traje uz sve agrokore, šta li će biti kad taj dio riješimo bojim se i znat. Pesimisti, izvolite, nastavite… pozz

Bravo.
Bolji ste od mene nekih pi puta.:-).
I to gledajući samo stanje na gledalici.
VLEN i HPB nešto malo gore, PODR isto…
THNK sam ispustio iz fokusa, hm, greška.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Hvala serislave… ne bih se hvalio da mi ovi ne dignu živac… mora biti neka protuteža pesimistima, nek ljudi vide da se može čak i u ovakvim uvjetima.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Pa ti si iz polovice dionica već izašao s dobiti.

Moj post se odnosi na dugotrajne koje okita svaki I. kvartal.

Hvala serislave… ne bih se hvalio da mi ovi ne dignu živac… mora biti neka protuteža pesimistima, nek ljudi vide da se može čak i u ovakvim uvjetima.

Pa da se i ja pohvalim onda malko….ove godine u ovom trenutku + 7,11% (114.800,00 kn)

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

New Report

Close