Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odoše i danas stotine milijuna kuna u obveznice. Jučer i danas već preko pola milijarde kuna…. [smiley6]

Mislim da su to penzionerski fondovi[smiley2]

AZ mirovinski fond? Hvala, ne! Radije mi dajte sifilis!

Evo i 22 milijuna redovnog prometa za manje od 2 sata.

No respect

A evo i preko pola milijarde kuna u obveznice ode. A nije ni pola dana prošlo.

No respect

Promet od preko 17 milijuna kuna u manje od sat vremena trgovanja garantira zanimljiv dan na Zagrebačkoj burzi[/i]. Da podsjetimo, od početka srpnja se dnevni prosjek trgovanja (sa svega nekoliko izuzetaka) drži sigurno ispod 50 milijuna kuna.
Sve se čini da je sa prvom izmjenom turista pred burzovne terminale nakon prvog vala godišnjih odmora sjelo i nekoliko fond menadžera. Neki dokaz za aktivniju fondovsku aktivnost mogao bi biti probijanje pozitivnog teritorija Crobexa odmah nakon starta trgovanja dok su okolne europske burze u ponoru.

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Rastu cijene, rastu prometi, a mirovinci još ni nisu počeli keširati po burzi. Čeka nas ugodan ostatak ljeta [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

Što se događa sa INA.kupnja jača tri naloga po 1000 kom u rasponu od 2840-2900.Neki novi info ili šta!Ili
je mirovincima dosadno pa se malo igraju!!![smiley2]

Sve je lijepo i krasno ali moj porf.je danas opet u banani!!![smiley9]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

I moj stoji li ga stoji,ali povećava se promet što je jako dobro…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Crobex na +0,67% a ti u minusu? Ja bih se na tvome mjestu zabrinuo izborom dionica u portfelju [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

mravak: ” Sve je lijepo i krasno ali moj porf.je danas opet u banani!!![smiley9] ” Crobex na +0,67% a ti u minusu? Ja bih se na tvome mjestu zabrinuo izborom dionica u portfelju [smiley2]

ADPL,ADRS,DKVS,DLKV,HDEL,IGH,INA,IPKK ,JDPL.

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

danas jedne, sutra druge, prekosutra … polako.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

mic po mic, ispitivajne snage…. trebalo bi “cuknuti” idući tjedan…

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

New Report

Close