Odoše i danas stotine milijuna kuna u obveznice. Jučer i danas već preko pola milijarde kuna…. [smiley6]
Mislim da su to penzionerski fondovi[smiley2]
Promet od preko 17 milijuna kuna u manje od sat vremena trgovanja garantira zanimljiv dan na Zagrebačkoj burzi[/i]. Da podsjetimo, od početka srpnja se dnevni prosjek trgovanja (sa svega nekoliko izuzetaka) drži sigurno ispod 50 milijuna kuna.
Sve se čini da je sa prvom izmjenom turista pred burzovne terminale nakon prvog vala godišnjih odmora sjelo i nekoliko fond menadžera. Neki dokaz za aktivniju fondovsku aktivnost mogao bi biti probijanje pozitivnog teritorija Crobexa odmah nakon starta trgovanja dok su okolne europske burze u ponoru.
Rastu cijene, rastu prometi, a mirovinci još ni nisu počeli keširati po burzi. Čeka nas ugodan ostatak ljeta [smiley2]
Što se događa sa INA.kupnja jača tri naloga po 1000 kom u rasponu od 2840-2900.Neki novi info ili šta!Ili
je mirovincima dosadno pa se malo igraju!!![smiley2]
Sve je lijepo i krasno ali moj porf.je danas opet u banani!!![smiley9]
I moj stoji li ga stoji,ali povećava se promet što je jako dobro…
Crobex na +0,67% a ti u minusu? Ja bih se na tvome mjestu zabrinuo izborom dionica u portfelju [smiley2]
mravak: ” Sve je lijepo i krasno ali moj porf.je danas opet u banani!!![smiley9] ” Crobex na +0,67% a ti u minusu? Ja bih se na tvome mjestu zabrinuo izborom dionica u portfelju [smiley2]
ADPL,ADRS,DKVS,DLKV,HDEL,IGH,INA,IPKK ,JDPL.
danas jedne, sutra druge, prekosutra … polako.