Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@zločesti

Znam, sve mi je jasno, zaista smo svi trebali lijepo profitirati prošle godine, agrokor sve zahebo. Ja sam osobno zadovoljan ali znam da smo svi mogli puno bolje a onda bi i prijateljici sinulo.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

U redovnom režimu trgovanja 37 dionica, nakon skidanja todexovih izdanja i eventualno propadanje nekih tvrtki .. koje kotiraju na zseu možemo očekivati brojku ispod 30 ..

Dakle, tržište kapitala vraćeno je u kraj devedestih, kada vjerojatno neki ulagači nisu ni rođeni ili su bile bebe.
Polako ali sigurno propadamo…..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

pisati o povratku ulagača na ZSE može samo onaj tko je ili totalno naivan ili tko svjesno laže sebe i druge. ZSE je mrtva burza, svakih par mjeseci izbije neka gadna afera, više im se ni broj ne zna, od VDKT, todex dionica do nedavnog micanja peveca sa burze. tko normalan bi ovdje išao spaliti svoj teško zarađen novac? zato u jednu ruku imaju pravo ljudi sa strane koji nas koji još ulažemo na ZSE gledaju kao na polu-kockare i špekulante jer normalni ulagači koji cijene sigurnost ulaganja, poštivanje propisa i zaštitu ulagača – ti su odavno zauvijek otišli odavde

Realno sagledavanje situacije na ovoj kaljuži od burze.

Ignore: KressoM, delux

Jedino dobro ako uopće može biti dobro da 37 dijonica kotira u redovnom je to što će se sav kapital fokusirati na te dionice pa će na eventualne dobre vijesti jače skakati i biti likvidnije… valjda. A možda sam u krivu. Vjerojatno jesam.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ali znate vi što ću ja vama reći, svi kukaju a nitko ništa ne poduzima. Glavno pitanje je šta brokerske kuće rade u ovoj priči? Ako uhljebi sa ZSE Hanfe i ostalih parazitnih ustanova ne čine ništa jer im plaća ide i boli ih džon što rade brokerske kuće koje ovise o prometima. Jesu li oni koga kontaktirali, pisali, ukazivali? Čisto sumnjam. Jesu li što poduzele da se sve ove silne dionice presele na dražbu? Nisu. Pa tko im je kriv onda. Mogli su onako bratski osnovati neki skrbnički račun ili dva, lupam bezveze i svako malo kupovati i prodavati recimo SAPN i brojem transakcija je zadržati u redovnom režimu… za male pare… a korist bi im bila puno veća. Ali ne, tjeraju dok ide a kad dođe voda do grla ondakuknjava.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nisu ni udruge osnivali 🙂 🙂 🙂

Zamislite koliko je sad prekinutih otvorenih naloga koji nisu u cijelosti izvršeni i sad će se ponovno naplatiti cijela brokerska naknada iako nije trebala. Je li to u redu?

Kaze mi broker da je upravo HANFA (odnosno, garnitura koja je na odlasku) zasluzna za ove “pozitivne pomake” prebacivanja gro dionica natrag u srednji vijek (PRT)……i to ona ista HANFA koja ima otvorene (vazene) ponude za preuzimanje unatrag 10-tak godina, koje i dalje stoje…….

Nije za vjerovati……

Gospodo, prioritete na površinu.

Malo bih se lipario na nekim dionicama, a sustav neda i to me destimulira. Da li to novo pravilo time negativno utječe na ulagačku motivaciju? Ne samo mene?

Zahvaljujući tome…..jos nas par što nas je ostalo…….samo što nismo otišli……

Meni je osobno drago da nema više tog liparenja….to je besmisleno….
Na brodarima vidimo da više ne ide po bidu, pa ajmo kupci ako vas ima…da vidimo možete li razvaliti ask…

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

New Report

Close