Od 08.01. i ptkm..i vart… i croosi..i tpng..u modelitetu drazbe..
http://www.zse.hr/default.aspx?id=32824
ostaje nam trgovanje dionicama za koje "vlast" kaze da vrijede nula kuna..i kad one odu..burza moze radit pola 5 minuta dnevno..tek toliko da se postave i realiziraju nalozi..
Pozdrav
Jasno……to smo već odavno ustvrdili……
Poseban rezim (ili popularno PRT) za sve (preostale) dionice na ZSE, koje JOS nisu delistirali i mirna Bosna…….mogu ga produziti na 10-15min dnevno, tek reda radi……
Fino će uštedjeti na rezijama……a ovo ostalo više nije vrijedno paznje….
@kvart99
USA nije ni priblizno blizu ludilu…tamo da tu jos ima prostora, najveci bull market ikada je tesko zaustaviti….
a sto se tice ZSE-a, znate sto se dogodi kada imas veliku potraznju, a izrazito malu ponudu?, ove godine je opet krenulo micanje novca s tekucih racuna u razno razne fondove
@kvart99
USA nije ni priblizno blizu ludilu…tamo da tu jos ima prostora, najveci bull market ikada je tesko zaustaviti….
a sto se tice ZSE-a, znate sto se dogodi kada imas veliku potraznju, a izrazito malu ponudu?, ove godine je opet krenulo micanje novca s tekucih racuna u razno razne fondove
Stečaj većine dionica do jeseni.
@hasenfefer
Vi ste nepopravljivi pesimista 🙂
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1017764
Kako stvari izmiču kontroli, čitajte.
Serija,
Sto je to izmaklo konttroli?
Ja bas mislim da se sve odvija kontrolirano!
Lex Agrokor!
@kvart99
Kad krene kod nas znaci cca jos 6-12 mj vani i kraj… nasa sansa za pobjec u tih cca 9 mj
Prometi zasad nisu losi, mada je prerano reci da se ista budi, ali primjecuje se zauzimanje nekih konzervativnih pozicija.
Ipak ce se to s todexom nekako rasplesti, a onda je cesta cista.
Average Joe ce se vratiti na market tek kad netko kaze “Agrokor je rijesen” i kad veci igraci nalrave prvi potez.
Vjerujem da ce to biti uskoro jer sat otkucava i vani ce grunuti prije ili kasnije, a dotle se i ovdje mora zavrtiti jos jednom.
Veci igraci su pozicionirani…retail je likvidnost i napucavanje cijena…samo cekaj, situacija u zemlji je sve bolja i bolja…ljudi koji imaju viskove >5000€ ne znaju kuda s njima…a kada vlakic krene, racunajte sto se dogodi
Koje smo mi sreće dogoditi će se nova globalna kriza, a mi još nismo krenuli. A onda postoji samo put dolje iako se krece sa niskih pozicija. Ipak iza ljeta ocekujem porast crobexa od oko 5%.
@ oreskovic…
Iz proživljenog iskustva reći ću kako stvari stoje sa ljudima koji imaju nešto viška novaca. Prijateljica me zatekla kako gledam u ” gledalicu” dok sam je čekala.
Imala je izraz na licu kao da me zatekla u sportskoj kladionici. Od pedesetak ljudi koje bolje poznajem, nitko ne ulaže u papire, i ne pada im na pamet. . Nema svježeg novca, a zašto bi ga i bilo ? U okruženju — sada imaš udjel, a vrijediti će ništa.