Jel može netko nazvati index pa da izbace članak da je došlo do pljačke malih dioničara od strane Uprave, Todorića &son i Dalić company.
Dok se točno utvrdi kako je to moguće u pravnoj državi treba blokirati trgovanjem SVIH DIONICA NA ZSE.
Jer to će se sutra dogoditi i Vama a za kriminal opet nitko neće biti kriv.
Kao da mi ulažemo tuđu lovu pa nam je svejedno.
E PA NIJE.
ZSE treba zatvoriti dok svi odgovorni za ovo stanje nisu u zatvoru.
A ne u Vladi,Saboru ili Londonu!
Opet ti sa svojim katastrofičnim izjavama, daj malo se opusti, škodi ti ovo zdravlju.
lp
plavi
U pravu si, baš ga prećero tip.
Lijepo kaže da će oni više ulagati vani, a stranci više ovdje.
I onda neka netko kaže da kreditni rejting nije bitan.
najavio sam da će CRNI PETAK krenuti još u četvrtak, ovo se ne viđa svaki dan svagdje, padovi od 95-98% na ovoj prekokrasnoj burzi, Ante sretan Božić žele ti svi dioničari perjanica
I ne zaboravite da sav gubitak koji ste ostvarili u ovoj godini na Todexu ne možete prenijeti u iduću godinu.
Znači ako u idućoj zaradite i sto kuna ide Vam porez 12% plus prirez. Država voli vašu dobit ali ne vidi vaš gubitak to ih ne zanima a isti taj gubitak je ostvaren upravo zbog ne funkcioniranja institucija te države koja Vam za svoj nerad i nebrigu naplaćuje pinku.
@ Serislav
Fundamenti su lažirani.
Ja te smatram kolegom koji je pametan.
Ako ćeš prihvatiti da je lažiranje izvješća zakonito,da te manjinski dioničar može zakonski izvlastiti i dalje želiš ulagati na ovoj burzi onda si g.lup.
A ja ne opčim s g.lupanima jer se ne spuštam na njihovu razinu.
@ plavi
Odi na Đuru objašnavati kako je Đuro super kupnja na 40 kuna, a ne tu zahebavati pošteni narod.
Lp
I ne zaboravite da sav gubitak koji ste ostvarili u ovoj godini na Todexu ne možete prenijeti u iduću godinu.
Znači ako u idućoj zaradite i sto kuna ide Vam porez 12% plus prirez. Država voli vašu dobit ali ne vidi vaš gubitak to ih ne zanima a isti taj gubitak je ostvaren upravo zbog ne funkcioniranja institucija te države koja Vam za svoj nerad i nebrigu naplaćuje pinku.
Zato je pametnije za prodaju sačekati utorak 2. siječnja. Možda špekulanti čak malo i dignu cijenu u odnosu na ovo danas.
hasenfefer
Naravno da to nije normalno, moralno niti zakonito.
Ali jbg. Ne možemo ništa.
Pojeo vuk magare.
Idemo dalje. La vita e bella.
Tvrdim da su loše vijesti potrošene.
Bagrokor je ispuhan već u nekoliko nastavaka.
A u dubini se događa rast gdp-a, intenziviranje izvoza, kreću nešto i investicije, privreda se restrukturira sam, bez države, a dići će i kreditni rejting sigurno, možda i za dva nivoa odmah.
Znači, loše vijesti su razvikane i ukalkulirane, a na dobre koje već neke jesu, a druge još nisu materijalizirane nitko ne obraća pažnju.
U tome leži dobitak u budućnosti.
uff,, za ovakve poklon dane, baš treba imati malo više keša na računu pri ruci da se brzo iskoristi prilika na nekim pozicijama koje se cilja 🙂
Bit će bolje čim se todorke maknu i budu delistirane s burze.
Iako ovaj što je danas kupio Jamnicu po 700 kuna, dobro odrađeno.
@ Serislav
Fundamenti su lažirani.
Ja te smatram kolegom koji je pametan.
Ako ćeš prihvatiti da je lažiranje izvješća zakonito,da te manjinski dioničar može zakonski izvlastiti i dalje želiš ulagati na ovoj burzi onda si g.lup.
Lp
to i je možda najveći problem.. šta nitko.. ali ama baš nitko to ne stavlja na veliku listu prioriteta da ekipa koja je radila ta lažiranja.. kao i oni koji nadziru ne odgovaraju financijski i kazneno za navedene propuste,,,, Todorić ispija čak u Londonu,, ovi iz nadzornih od uprave, fondova, banaka se prave blesavi kao nisu znali.. nitko ništa ne zna,, a kad se kupe bonusi svi sve znaju :))
ako se to odradi kako spada,, da ih se sudski goni sve redom….. onda bi gubitak još nekako investitorima možda bio lakši,, jer je poruka i za sve druge kako će završiti… ovako je sve niš koristi….
dali se to može potegnuti na vanjskim sudovima EU? jer ovi naši su previše premazani interesima da bilo šta naprave??
svaka prava država brine o svojim građanima, tako i naša, zato (prijenos gubitka) ne stimulira da ostvarujete gubitak, nego samo dobit, misle oni na ulagače