Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

taman kad pomisliš da je nekome došlo iz gujice u glavu na kraju dana crobex u minusu. ovo nema veze s vezom.

who dares, wins

Nije valjda da su svi na Bitcoin partyu? Cekate da upale svjetlo ili na after? 😁

Bitcoin probio 14.000 $
A mi se bakcemo na GROBexu

Ispravak: Bitcoin probio 16.000 $

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ja vidim 15 i 600, a na 16 000.

Što ne znači da neće brzo na 16 000.

A bome je, ovisno o burzi. Što otvara prostor za arbitražu.

Ajd pogledaj koliko je sad https://coinmarketcap.com/

da nisu slovencima maznuli ovih par tisuća BTC – tečaj bi sada bio još i viši

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

taman kad pomisliš da je nekome došlo iz gujice u glavu na kraju dana crobex u minusu. ovo nema veze s vezom.

Padaju PODR, VIRO, ADRS……
Rastu ATPL, THNK još DDJH nedostaje, ali vjerojatno i on ide na pupmapnje uskoro…..

A bome je, ovisno o burzi. Što otvara prostor za arbitražu.

Sječam se jedne svoje arbitraže. Još dok je BTC bio oko 4.000 USD.
Kupio ga na na jednoj burzi za 3.200 USD. Naplatili mi 0.3% provizije, kad sam ga išao povući uzeli mi jos 0.001 BTC.
Čekao sat vremena. Dok sam čekao, on krenuo padati sa 4.000 USD. Dosta jako… dok je došao moj BTC, prodao sam ga za 3.500 USD. Uzeli mi 0.3% provizije i oni. Povukao sredstva – bila u KRW (korejski won). Konvertirali mi neki brutalni tečaj… na kraju cijele priče. Zaradio oko 100 kn, a izmorio se nemoguće.

Stoga kod tih različitih cijena na burzama treba dobro paziti na tečajeve kojima će se povući taj novac.
Pa imate BTC u Zimbabveu za 23.000 USD… ali da ga želite prodati i uzeti taj novac… dobili bi ili puno manju svotu nakon konverzija ili papir kojim vam netko “obećava” da će vam dati novac.

Mnogo sam više zaradio kupovinom BTC-a i držeći ga nego li kad sam išao biti pametan u arbitraži. A ispao gl_p ponekad.

Hrvatska je pala na najniži investicijski rejting u prosincu 2012. godine, kada je Vladu vodio Zoran Milanović, a financije Slavko Linić. Niti pet godina kasnije, prema tri velike kuće, S&P-u, Moody’su i Fitchu, nije se dogodilo ništa čime bismo zaslužili bolju ocjenu.

A kada se rejting konačno digne, kažu nam ekonomisti, u prvi mah neće se dogoditi ništa jer su financijska tržišta – trgovci dionicama i obveznicama – efekte povećanja već uračunali u cijene vrijednosnih papira.

– Viši rejting od jednog stupnja danas bi praktički bio svojevrsni non-event jer su tržišta već ukalkulirala povećanje od jednog do dva stupnja, rekao nam je Hrvoje Stojić, glavni ekonomist Addiko banke.

serija@
taj vamse je hr stručnjak dokazao prjje koju godinu kao nepopravljivi pesimista
čak i na objavljenu statistiku,pružao otpor prihvatiti.sve dokumentirano na temi oporavak burze.
tako da to možete uzeti kao kvalitetan benchmark ako ga pravilno protumačite.:-)
nije bio jedini,vladala je kolektivna amnezija u “struci”
slabo pratim hr stručnjake pa nisam u toku kako
stručnost diše.
sve su to alibi stručnjaci koji računaju s time da ako prognoziraju manje a bude više svi će biti zadovoljni.
dok bi za obrnuti scenarij …
prepuna nam je “industrija” alibi “stručnjaka”,fondovi su ih prepuni,čak i službeno najbolji.
zadnji primjer koji pratim je thnk a bilo ih je…
neki su to odlično iskoristilia neki već i kapitalizirali tuđu “stručnost”

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Dobro je da nismo prvi, valjda ih naši potplatiti

http://100posto.hr/news/hrvatska-je-cetvrta-najgluplja-zemlja-na-planetu-hrvati-su-ograniceni-ljudi-koji-mrze-cijeli-svijet?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=jutarnji.hr

Prpić se pokajao što nije uložio u Rimca i otkrio do koje granice će ‘držati’ bitcoine

“Kada očekujete da će vrijediti 100.000 dolara?”

“Očekivao sam to za pet do deset godina, ali izgleda da će to biti već sljedeće godine.”

Eto…..sad znate kada trebate prodati……:)

mislim da su ulagači s 300 dobar dio unovčili, ako on nije ništa onda se igra s vatrom,
jedino ne pominje iznos, tu je tajnovit, možda je kupio 2

New Report

Close