Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I sto ce se dogoditi kad dignu rejting?

Na ZSE na žalost ništa…

Ignore: KressoM, delux

I sto ce se dogoditi kad dignu rejting?

Na ZSE na žalost ništa…
[/quote]

Ne bih se okladio.
Postoji nesto sto se zove alokacija kapitala prema razredima rizika.
Ako si u boljem rejtingu fondovi smiju uloziti 0.X% vise kapitala kod tebe.
Ne moram objasnjavati sto znaci parsto milijuna novih kuna na plitkoj burzi.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/O-TOME-SE-ZASAD-SUTI-Vlada-uklanja-posljednje-prepreke-za-pocetak-privatizacije-HEP-a

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Sudeći po skromnim prometima, izgleda da je na ZSE već počeo zimski raspust i da ljudi već odlaze na skijanje…

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/O-TOME-SE-ZASAD-SUTI-Vlada-uklanja-posljednje-prepreke-za-pocetak-privatizacije-HEP-a

Ovo bi uz dizanje kreditnog rejtinga moglo dati takav strahoviti zamah burzi da će se ono s početka godine činiti kao bura u čaši vode.
Ako narod izvadi nekoliko milijardi kuna iz čarape i istrese ih u HEP, fondovi pokupuju na burzi od njih… Ma sjajno, upravo sjajno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Vaš link …

Povjerenje je zeznuta stvar. Treba dugo vremena da se izgradi a jako malo da se izgubi. Kojoj upravi na ZSE se danas može vjerovati do mjere da bi u istu investirali svoju ušteđevinu?

Končaru i Lencu.

ULPL

Povjerenje je zeznuta stvar. Treba dugo vremena da se izgradi a jako malo da se izgubi. Kojoj upravi na ZSE se danas može vjerovati do mjere da bi u istu investirali svoju ušteđevinu?

Dugoročno niti jednoj…a kratkoročno je sve i tako špekulacija ili trejdanje. 😉

Vaš link …

jdgt
kodt
ernt

Jedino kod tih postoji vise od desetljeca urednog i pozitivnog poslovanja

Ignore : renči

ULPL

njima? koji kupuju i prodaju špekulativno dionice iz trezora? nikada. ti će te jednog dana tako zavaljati da će ti prisjesti. radi toga sam odustao od kupnje istih pa makar bio prinos i 500%

who dares, wins

Bitcoin probio 14.000 $
A mi se bakcemo na GROBexu

New Report

Close