Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očekujem pucanj s Novom godinom jer je evidentno da fondovima odgovara što niži start za 2018. A za taj niži start Agrokor naravno dođe kao dobar izgovor.
Ukoliko ne bude globalnih poremećaja 2018 će biti dobro godina, možda čak jako dobro.
Hvatanje pozicija je sad. Kasnije je kasno.
Ovo naravno vrijedi za dobre dionice.
Sve što ma i izdaleka miriši na PSN izbjegavati u širokom luku.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

moj osobni plan je da prvom prilikom kad mi cijena bude odgovoarala rasprodam portfelj i drzim cash na racunu..tamo bar nitko od tri kune nece napravit jednu.."spalit " ih..ulozit negdje bez moje suglasnosti….Za sad

– a zlato ???

– I love this game.
Pozdrav !

moj pristup je ležerno,ne srljam,kad vidim čisto da mogu zaraditi,onda budem kupio

moj osobni plan je da prvom prilikom kad mi cijena bude odgovoarala rasprodam portfelj i drzim cash na racunu..tamo bar nitko od tri kune nece napravit jednu.."spalit " ih..ulozit negdje bez moje suglasnosti….Za sad

– a zlato ???

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Zlato/srebro je dobro imati u portfelju kao hedge kad stvari (preko noći) ne budu izgledale blistavo kao sad,pričam za globalnu ekonomiju naravno,kod nas nikad ni nije bilo sjajno.Tada će dionice padati kao kamen ali će postotak zlata u portfelju(možda etf i neki junior miner kao kombinacija) držati glavu iznad vode.

"Only dead fish swim with the stream"

– kliknite na BB imate jedan dobar post 14:39 .

– I love this game.
Pozdrav !

Izgleda da THNL i ULPL kreću s rastom…

Ignore: KressoM, delux

…a i JMNC kao da se sprema za katapultiranje

Ignore: KressoM, delux

Izvjestaj sa skupstine je na stranicama zse..Skupstina LEDA je taman pocela..rumors..govorkanja..citanja medju redovima..tko zna..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

BDP u 3 tromjesecju porastao za 3.2/3.3 https://www.dzs.hr/
Dalekovod potpisao ugovor u vrijednosz 50 mil eura..AD Platsika 87 mil eura..Ingra/Tehnika dodatak od nekih drugih 10ak mil eura..itd..itd..

Promet na zse jedva nesto preko 1.5 mil kuna !?!?!?!?..I onda se pitamo zasto nitko ne investira u dionice..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Zašto bi investirao netko u dionice kad recimo bitcoin dnevno raste 10%.
Samo u ovoj godini 1000%.
Hoću reći, tamo je pravi bull.
HR je odavno u stečaju.

Ne, ovo s BTC je stvarno nadrealno.
E sad, da li zajašiti ili ne?
Jer sve je moguće: i da za 6 mjeseci bude 180 tisuća dolara, a bogami i da ga zabrane pa ljosne 99%.
Pa sad ti vidi.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

73,5 mil kuna dionicom adrs-r-a u redovnom trgovanju ?!?!..Sad ce se cinovnici zse pohvalit da raste promet dionicama 🙂

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close