Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bio bih zadovoljan da otvori u 10 a zatvori u 16… i to bi bio pomak nabolje.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

zorangutan
Kriptovalute su IN.
Niko ne priča vise o dionicama.

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

zorangutan
Kriptovalute su IN.

To ti je tako.
Trend is my frend.

https://www.vecernji.hr/vijesti/aleksandar-stankovic-domovinski-rat-branitelji-1208919

pogledajt eovo ludilo – šatoraši hoće smijeniti stankovića jer nije stajao mirno i s rukom na srcu govoreći o domovinskom ratu. Pazi ovo – traže smjenu. Hebote, pa u kojj mi godini živimo.

A rumunjska šiša bdp po 8 posto godišnje, a mi ovdje lovimo vještice. Ti ljudi koji sebe zovu branitelji, jesu li oni svjesni da uskoro nece u ovoj zemlji ostati nitkoga osim njih – kome će onda popovati i tko će onda plaćati poreze.

Ništa čudno da takvo društveno ozračje biva preslikano i na burzu – svi koji nešto znaju o finacijama pakiraju kofere za Irsku. Nama ostaje Todomor i stečajuše.

Pa ovakvo društveno okrużje i sivilo ti i stvaraju naši mediji predvođeni HTV-om . I nije tu samo Stanković (ne treba zazivati njegovu smjenu zbog ovoga , nego zbog njegova ljevičarenja posebnu pljuvanju po kapitalizmu ) , pa treba pola novinara i voditelja potjerat sa televizije , a gdje su još tiskani mediji ! To je pravi ” udrużeni zločinački pothvat ” !

TV umire kao medij.

TV umire kao medij.

Totalno krivo. TV će tek procvasti….

zorangutan
Kriptovalute su IN.

na ZSE dionice nisu IN već 7-8 godina, tako da kriptovalute s time nemaju puno veze

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Drago forumsko društvance, moram vam se požaliti.

Postavio sam svoju mrežu na bidu na tri dionice.
I ništa neće ući!
Već dva dana.

Pa to je prekostrašno!

La vita e bella!

@ Pongy

Izgleda da je to ta!

Očito je prenisko postavljena.
Ali meni se ne žuri.
Nek se ribice spuste. 🙂

La vita e bella!

ovo jutrošnje stanje na mojoj gledalici nije više gledljivo, ne znam tko je odgovoran, ali ja nisam ništa pokvario, vidim promete od jučer, ravnoteže zaostale od jučer, neke u posebnom režimu vidim naloge, neke ne, stvarno je nešto neusklađeno i ovo šarenilo zbunjujuće

sada ćemo vidjeti dok krene trgovanje hoće li zbrajati na jučerašnje promete i današnje ili će sve poništiti na 0

auuuuuu opet nešto riknulo

mi smo ipak zemlja slučaj

tek kada se obavi nekakav promet danas na dionici, briše jučerašnji i pokazuje novi, halal im certifikat tko god je ovo pokvario,
možda jednoga dana ugledam i portfelj 0000000000, ovdje je sve moguće

New Report

Close