Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ga vidim i više. Možda i 2200-2300.
Prevedeno:
ADRS-P 500+
ATPL 600+
RIVP 50+
itd.
Neke bi trebale rasti više neke manje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nije vrag da prebacujete lovu iz leda u opte??

Ne.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

opte i puno vise vrijedi nego ledo, gdje se ne zna tko je kome koliko duzan, opte je barem poslozena firma izasla iz psn, a ledo je kaj ?

dobro ce crobex odleti gore.

na daliy grafu potvrden morning star doji

Usto, više od 26 milijuna ukupnog prometa na burzi. Nije niti to loše za vidjeti.
Katastrofirači, gdje ste?

Znaci crobi up todi down.

sta je bjezi se iz lede u opte 😀

MOj …jadan…ubogi portfeljčić se počeo buditi prema ljepšim rezultatima…šokovi su ga išamarali..
Ipak, 85 % portfelja u čvrstim dionicama….pa, nekako ćemo se i oporaviti , i zazeleniti…ponovno !!!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

opte i puno vise vrijedi nego ledo, gdje se ne zna tko je kome koliko duzan, opte je barem poslozena firma izasla iz psn, a ledo je kaj ?
[/quote]

Nemojte me nasmijavati. Pa zbog čega je bila u predstečaju.

Pa nije mogla poslovati pozitivno kada se na telekomunikacijama još i moglo nešto zaraditi.

Pa gdje će ona naći kupce za svoj proizvod danas?

Pa ljudi masovno odlaze iz Hrvatske.

Možda nasele Njemačke penziće kad svi Hrvati odu, ali to Vam je teka za 20-30 godina.

Kad se HT riješi Optime mislite da neće zatući konkurenta?

Ja ga vidim i više. Možda i 2200-2300.
Prevedeno:
ADRS-P 500+
ATPL 600+
RIVP 50+
itd.
Neke bi trebale rasti više neke manje.

@ serislav

Nemojte opet da Vam uvale dionice na vrhu.

Osim INE i Leda špekulativno za igru do travnja ne vidim baš nekih prilika.

Još kada padne ova nesposobna vlada opterećena skandalima i Agrokorom i daljnjem trošenjem novaca na uhljebe i kumove.

Plenković se doveo u poziciju da izgled smiješan pokraj Bernardića.

A ne zna odgovoriti konkretno ni na jedno pitanje.
Katastrofa.
Evo danas je pokušao glumatati Milanovića, a stvarno mu to ne ide.

Nazadnje će ispasti da je Karamarko bio bolji premijer nego Plenković.
On je bar šutio kada nije imao što pametno za reći.

ps1 Ako ste gledali Otvoreno vidjeli ste da su nam Mirovinski fondovi spalili novce u junk obveznicama.
Biće penzija za samo još deset godina ovisno o brzini iseljavanja.
A o Todoriću i njegovoj obitelji kojima je dopušteno da lovu iznesu iz Hrvatske, a dugove ostave Hrvatskoj neću pričati.

Kakva burza, i o kakvom rastu pričate?

Danas u podne je objava svih tražbina i dugovanja Agrokora tako da bi do podneva moglo biti zatišje, a nakon toga – sve ovisi kako će ulagači percipirati te brojke, a sve skupa moglo bi dosta utjecati na cijelu ZSE

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close