Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakva su ono pravila, kad ce Belej i Jamnica na normalno trgovanje?
Hoce li odmah od ponedjeljka?

Uletio sam na tekst. Očekujete ogromnu zaradu na agrokoru ? Moje je mišljenje da ce vjerovnici uzeti 100% dionica Leda i Jamnice jer su to najvrijednije cash mašinen. Dakle njihove dionice bi ako se ovo ostvari bile bezvrijedne. Sutra očekujem.naravno njihov daljnji pad. Špekulanti mogu probati sa Vupikom.i Beljem jer je to.druga priča. Nevjerojatmo mi.je da.mali ulagatelj očekujem.100 posto prekomoćne zarade ali različiti.smo to je evidentno. Memi.je jasno da ce padat cijena…

ako ti misliš da će todex dionice samo padati, onda niti si upoznat dobro s razvojem situacije, niti dobro percipiraš planove za opstanak agrokora i tvrtki kćeri…kako god, ja sada kupujem todex jer po svemu do sada iznijetom očekujem pozitivan završetak cijele ove priče,a ovaj pad od -80% vidim samo kao dobru priliku…u takvoj situaciji u kojoj preuzimam rizik, očekujem adekvatnu nagradu za taj rizik, odnosno puno veće prinose od onih kakvi se ostvaruju od klasičnog trgovanja dionicama

[/quote]
ma ludilo od prilike. ispucaše se za dvije minute i sat vremena nakon toga skontaš da si u minusu bar 50%. alooooo dečko mnoge smo mi naivce ovdje otpratili u propast pa će mo i tebe.
[/quote]

evo nakon 3-4 dana možemo se prisjetiti izjave “majstora” verdia i njegov komentar na moje kupnje belja po 2,47 kn (danas 10 kn) i leda po 700 kn (danas je išlo do 1725) kn….živjeli!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Vjerujte bolje ovako barem mjesec dana.

@lopina

Drži se ti lijepo Leda i Dioki efekta.

U belju i jamnici možeš samo popušiti na brzinu.

ipak na Diokiju nije bilo indijanaca, tak da nikad ne znaš tko će napasti s krila.

Drago mi je da si zaradio.

Lp

Da – jer već imaju ukupan tjedni promet od preko 500.000 kuna i dovoljan broj transakcija

Ignore: KressoM, delux

ledo ispod 1000 kn! sad će opet biti rasprodaja na svim drugim dionicama i kupnja leda, hahaha

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

ledo ispod 1000 kn! sad će opet biti rasprodaja na svim drugim dionicama i kupnja leda, hahaha

hahaha…

a sta ako ne bude?

Što se babi htilo, to se babi snilo.

mislim da nece,poz

Tko hoce kupiti zvjezdu brzo ima na prodaji paketic od 1000 dionica po 900 kn hehe

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

I, kakav razvoj situacije predviđate, općenito, u narednom periodu?
Moja prognoza bi bila ovakva:
1. generalno čmrljenje, uz malo dinamike kad ostatak todexa uđe u redovno,
2. eventualno dizanje do 1900 do Nove godine,
3. relativno jak rast iduće godine pogonjen kreditnim rejtingom i nekim vijestima iz todex nagodbe.
Ovo pod 3. je vezano na 2. jer za to treba baza koja nije previsoka.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

I, kakav razvoj situacije predviđate, općenito, u narednom periodu?
Moja prognoza bi bila ovakva:
1. generalno čmrljenje, uz malo dinamike kad ostatak todexa uđe u redovno,
2. eventualno dizanje do 1900 do Nove godine,
3. relativno jak rast iduće godine pogonjen kreditnim rejtingom i nekim vijestima iz todex nagodbe.
Ovo pod 3. je vezano na 2. jer za to treba baza koja nije previsoka.

Slažem se. Do kraja 2018 vidim crobex na 2100, pod uvjetom da ne bude vani sranja

New Report

Close