Praćka ne “netodexu” se napinje i skoro je došla do kraja.
Izbacivanje će biti vrlo veliko, zato bolje se dobro vezati!
Todex ce plesat svakako jer jedino sta mu odredjuje trenutno smjer su spekulacije tako do nagodbe ce ovisit o dnevnim vjestima koje se plasiraju u medijima jer ce se se spekulantni hvatat na taj sentiment kreiran u medijima, sta nagodba bude bila bliza cijena ce padat jer ce i rizik bit veci kako se nagodba bude priblizavala, a do tada nitko ne moze znat kolika ce vrijednost biti po trenutnoj dionici jedino sta znamo da ce gubitak biti poprilican samo koliko ce ostat pitanje je, ja mislim jako malo al daleko je jos do toga nije ni vijadukt pao puno prije na niske razine vec tek kad je bilo sluzbeno tako nece ni ovo.
Todoric uhicen u Londonu. Sad bi mogli malo i padat svi zajedno,naravno.
zar ne bi uhićenje trebalo djelovati kao dodatno gorivo, ja mislim da da, ako pada Ivica, pa ne moramo baš biti toliko solidarni, dosta nas je natezao sa sobom kroz život
Najzanimljivije tek dolazi, ADZ mu više nije mio. Što je bilo, bilo je. Ljubav je pukla. Ionako je bila samo iz interesa. Vidjet ćemo što ima za reći po tom pitanju.
Todex ce plesat svakako jer jedino sta mu odredjuje trenutno smjer su spekulacije tako do nagodbe ce ovisit o dnevnim vjestima koje se plasiraju u medijima jer ce se se spekulantni hvatat na taj sentiment kreiran u medijima, sta nagodba bude bila bliza cijena ce padat jer ce i rizik bit veci kako se nagodba bude priblizavala, a do tada nitko ne moze znat kolika ce vrijednost biti po trenutnoj dionici jedino sta znamo da ce gubitak biti poprilican samo koliko ce ostat pitanje je, ja mislim jako malo al daleko je jos do toga nije ni vijadukt pao puno prije na niske razine vec tek kad je bilo sluzbeno tako nece ni ovo.
Jedino ste zaboravili da je Vijadukt pao u stečaj a slijedom toga je pratila i cijena , a kod sastavnica “todexa” je ipak malo drugačija priča .
Jedino ste zaboravili da je Vijadukt pao u stečaj a slijedom toga je pratila i cijena , a kod sastavnica "todexa" je ipak malo drugačija priča .
Nije ni bila smisao usporedjivat s viaduktom vec samo usporedba s reakcijom kretanja cijene tek kad je vijest postala sluzbena onda se cijena dovela na realnu razinu iako je mogla i prije s obzirom na tijek dogadjaja ali nije.
vidi li tko na svojoj gledalici skrivene naloge?
jako dobro pogođen post – usporedba sa viaduktom i više nego stoji. Tek kad je viadukt službeno završio u stečaju, onda je roknuo mada je sve bilo poznato i puno prije.
Ovdje nadamo se ne bude stečaja, nego nagodba, ali po kojim uvjetima, to još vjerujem ni ramljak ne zna.
Cijen obveznic aje ca 22 posto – veliki igrači dakle smatraju da ce vjerovnic morati opisati 70ak poso svog duga, a ovi nasi igrači smatraju da ce nakon tako brutalng šišanaj još ostati nešto za postojeće dioničare.
To je ljudi moji kad banka proda stan, otpiše 70 posto, sebi ume 30 psoto, a ostatka proslijedi hipotekarnom dužniku nek mu se nade. alo ljud, pa tko je tu lud.
jako dobro pogođen post – usporedba sa viaduktom i više nego stoji. Tek kad je viadukt službeno završio u stečaju, onda je roknuo mada je sve bilo poznato i puno prije.
Ovdje nadamo se ne bude stečaja, nego nagodba, ali po kojim uvjetima, to još vjerujem ni ramljak ne zna.
Cijen obveznic aje ca 22 posto – veliki igrači dakle smatraju da ce vjerovnic morati opisati 70ak poso svog duga, a ovi nasi igrači smatraju da ce nakon tako brutalng šišanaj još ostati nešto za postojeće dioničare.
To je ljudi moji kad banka proda stan, otpiše 70 posto, sebi ume 30 psoto, a ostatka proslijedi hipotekarnom dužniku nek mu se nade. alo ljud, pa tko je tu lud.
[/quote]
Ledo vrijedi od jedne lipe do desetak tisuća kuna.
Belje vrijedi od jedne lipe do tridesetak kuna.
Vupik vrijedi od jedne lipe do šezdesetak kuna.
Jamnica vrijedi od jedne lipe do stotinjal tisuća kn
Zvijetda vrijedi od jedne lipe do šest sedam tisuća kn
Netko je stvarno lud.Kupaci ili prodavači?Pojma nemam.Ja šaram od jedne do druge.Odavno nisam ovako omastija brk u trejdanju.Naravno da sam i dalje unutra,ali sa samo desetak posto kapitala,jer je
ipak veliki rizik.
Med i mlijeko,napokon potekli.