Meni neki ljudi nisu jasni.
Trend je da se kupuju dionice Todexa i da će se samo s njima trgovati.
Koliko dugo. Dovoljno dugo.
Za ostale dionice neće se imati interesa tako da je cijeli ostatak Crobexa sigurno u padajućem trendu.
upravo tako…pametni su shvatili, uključili se i zarađuju…a ljubomorni luzeri mlate i dalje praznu slamu i piskaraju na forumu pa neka svatko sam odabere na kojoj će se strani nalaziti
Moguće…Evo ja od 2009 ušao na burzu, i još uvijek mislim da znam što radim… Ali svejedno me burza ponekad iznenadi.
Možda nikad neću naučiti 🙂
P.S. Ovo ponekad je zapravo i prečesto 🙂
– kako će rast dionica Agrokora utjecati na buduće mirovine ???
– I love this game.
Pozdrav !
hahahaa…baš si podla… :D)
– I love this game.
Pozdrav !
Sada kada su mirovinci i to nešto po ministru malo prodali, nebi trebalo biti značajnijeg utjecaja 🙂
PS Prava smo barica sa žabicama kreketalicama a vidim da se pojavljuju i krokodili…
Kada todexove perjanice padaju….prodaju se druge dionice da se uđe u kvazi jeftini todex, kada cijene dionice todex rastu opet se izlazi iz drugih dionica da bi se sjelo u vlakić, ma kakva to kompozicija bila …
Divota
– I love this game.
Pozdrav !
Sada kada su mirovinci i to nešto po ministru malo prodali, nebi trebalo biti značajnijeg utjecaja 🙂
PS Prava smo barica sa žabicama kreketalicama a vidim da se pojavljuju i krokodili…
Kada todexove perjanice padaju….prodaju se druge dionice da se uđe u kvazi jeftini todex, kada cijene dionice todex rastu opet se izlazi iz drugih dionica da bi se sjelo u vlakić, ma kakva to kompozicija bila …
Divota
[/quote]
Gledam sad dnevnik i ne mogu se načudit ko je tu lud. Ljudi su navodno počeli ispitivati fondove kolko su skurili para na Todexu. Spin fondova danas brutalan. Vele na vijestima da su jučer dionice pale 80-ak %, ali da je danas raslo npr. Belje 145% i da su danas time cijene nadoknadile gubitak:) Dakle logika je, Belje je palo sa 8 kn na 2,5 kn i to je pad od 70%, ali danas je naraslo 145% pa je pad nadoknađen. Samo što im nitko nije rekao da je sada na 6 kn, dakle i dalje 25% manje nego u petak:)))
Slušao sam večera Z. Arlovića ( Nova TV), mislim da je chif HUB ( udruge banaka ), te na pitanje o potopu Todexa komentira onu izlizanu, bankarsku, nekome rizično-nekome prilika, ali na povoljni upit novinarke ipak kaže da će do NAGODBE cijene vjerojatno doći na svoje, a prema vrijednostima koje banke smatraju fer
Meni neki ljudi nisu jasni.
Trend je da se kupuju dionice Todexa i da će se samo s njima trgovati.
Koliko dugo. Dovoljno dugo.
Za ostale dionice neće se imati interesa tako da je cijeli ostatak Crobexa sigurno u padajućem trendu.
upravo tako…pametni su shvatili, uključili se i zarađuju…a ljubomorni luzeri mlate i dalje praznu slamu i piskaraju na forumu pa neka svatko sam odabere na kojoj će se strani nalaziti
[/quote]
Samo ti zaradjuj. Todex je toksicni otpad koji bih rado poklonio nekom neprijatelju za rodjendan. Toliko o tome.
Ja sam razocaran sa svim sudionicima ovog foruma(cast izuzetcima), jer vidim da Vas je puno trgovalo zadnja dva dana s Agrokorovim dionicama….to jasno govori kako nemate pojma o nicemu, nego ciljate povrate koji su nemoguci i nerealni i svaki put ostanete osisani…
Zalosno…
I što da Vam ja sada napišem.
Da sam razočaran s bilo kome tko je ostao na ZSE i gubi svoj novac, dok je vani sve otišlo na rekordne razine?
Jel opasno ulagati na ZSE? Je….
I sad bi mogao pisati i zbog čega.
Ma čemu.
I ja ne znam čemu ovo čuđenje?
Kad sam pisao da Vam uvaljuju Ledu na 11.000 kuna onda su se tu neki sprdali i govorili o nekom vlakičima. Onda je to bilo dobro ulaganje.
Pa ovo je ZSE….
Gdje tu možete uložiti u nešto na nekoliko godina?
A naprosto sam poludio kad sam vidio da mirovinski fondovi misle rasprodati naše mirovine pod muz.
Pa svatko može rasprodati LEDO na 100 kuna.
Rasprodaj ti njega na na bar 3.000 kuna, ako imaš mozga.
Naravno da Hrvati nemaju cash jer su svi u dionicama (koje su by the way na vrhu) i da će onda ostale dionice padati.
Pa nije ovo NASA.
Još jednom Vam preporučam da ako želite zaraditi da ne ulažete na ZSE.
Špekulativno ulaganje je nešto drugo.
Možete jaaaaaaaaaaaaaaaaako zaraditi u vrlo kratkom vremenu, a još više izgubiti.
Ako niste spremni izgubiti novac onda bolje da uopće ne ulažete na burzu.
– I love this game.
Pozdrav !
Nikako.
Ministar rada i mirovinskih …. je rekao da su mirovinski fondovi na vrijeme prodali u petak.
Tako da ne očekujem utjecaj na naše mirovine.
Nadam se da su dovoljno pametni ako već ne žele kupovati (ne znam ni po koliko manjoj cijeni od dokapit.) da bar ne prodaju po ovim cijenama.
Hoćemo danas još 10 mil kn trgovine toksičnog otpada? Hoćemo još jedno 1 do 2% pada svega ostalog? Hoćemo li? Ajmo!! Kad je bal nek je maskembal:-).