Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…..a netko iskrcao…….:)
…..danasnji kupci neka nastave dalje……:)

Sve todorke u porastu, valjda će i ostale sada krenuti u nekakav oporak. Ovo fakat nije normalno.

pozdrav zorangutanu, lijepo je da Ledo raste. Bravo.
Ali još više se radujem što sam kupio Belje u petak,
jer ocjenjujem da će biti vrlo kvalitetno ulaganje.

Sa 2,47 na 6,06 kuna. I to u samo jednoj transakciji. Netko se nakrcao.

Bilo je tu možda 15 kupaca u igri licitiranja do zadnje sekunde. 90% naloga im je i prošlo.

Da si kupnju objavio u petak, imalo bi neku težinu, ovako …

Hvala kolega Trial. Konzultirajte temu Što smo danas tržili.
Barikb 03.11.2017. 13:19 sati

sve se rasprodaje i ulazi u todex!
kad todex dionice grunu i polete prema gore bit će to pravi vatromet 🙂

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Potpuno ludilo na ZSE… Dobre tvrtke padaju, a LEDO raste.

Ne kažem da je LEDO ni dobra ni loša tvrtka, ali je trenutna situacija potpuno nejasna. Svejedno, mnogi rasprodaju "sigurnije" dionice da bi se ukrcali u LEDO.

U svakom slučaju sretno, ja nisam toliko hrabar.

ako bi to preveli na Buffetovski riječnik, krdo je iz korala poletjelo prema izlazu i nekoliko hrabrih kauboja ih je zaustavilo, satjeralo nazad u koral i sada će odlučiti koliko će ih krugova još natjeravati po koralu, ne vjerujem da će ga ostaviti na miru

Konfuzno je stanje potpuno na burzi. Čini mi se da bi kraj godine mogao iznenaditi pesimiste.
Jedna dionica čije je poslovanje SNAŽNO rastuće trguje se sve manje
i cijena joj stagnira, ali to neće trajati predugo. Ogromna strpljivost i poneki munjeviti
potez ako se ukaže prilika su recepti za uspjeh. U svakom slučaju bolje je biti u dionicama,
nego propustiti priče.

Tako je. Stanje je nestabilno. Na burzu je ubacen usisavac novaca i mnogi ce se speci ko pilici na sijalici.
Ali sve dodje na svoje. Nema sumnje.
Meni osobno je bolje kupovati na diskontu sve ostalo.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Što nakon ovakvog odbijanca sada misle majstori koji su prodavali u petak ledo, belje, jmnc… sa -80%?

Ignore: KressoM, delux

Što nakon ovakvog odbijanca sada misle majstori koji su prodavali u petak ledo, belje, jmnc… sa -80%?

Sad kupuju na -75%.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close