Zorangutan. Ne pada? Pa zar zaista ne vidite šta slijedi? Ne vidite da vas fond krca a vi naivni i dalje kupujete.
a ti misliš da smo to mi mali kupili leda u 1,5 dan za 10 milijuna kuna?? hahaha
[/quote]Šta je to puno? Ne razumijem?? Pa naravno da mislim, uostalom viditi ćete za par dana. Šta po vama ako privatno raspolažem s portfeljem od par miliona kuna sam veliki??? Ma dajte se urazumite.
[/quote]
ako imaš portfelj od par milijuna kuna na ZSE, onda ne spadaš u male ulagače….no tvoje bezvezno piskaranje pokazuje koliki ti je doista portfelj… no ovo sad postaje kao ona dječja tko ima većega zato -adio….
[/quote]
A tvoje piskaranje pokazuje da imas vise miljuna jel lol
Koliko vidim prodaje se sve sta ne valja i ulaze u blue chipove poput Viadukta,Leda i Badela. Konacno ljudi shvatili sto vrijedi.
A gle Franky, kad nema više Diokija i KSST, a ubrzo i Đure i PTKM, onda je i Ledo, Jamnica i Belje čisto u redu.
Pa negdje čovjek mora uložiti novce.
Pa ne bum ulagal u Teslu i takve piz.dar.ije.
Uostalom i LEDO i JAmnica su bili blue chipovi.
Ma bitno je da se trguje. Trgovati se mora bez obzira je li gubitak ili dobitak. Kako kaze stara latinska;” Trgovare necesse est,vivere non est.”
evo upravo je jedan “mali” kupio u komadu 3800 dionica leda za 2,4 milijuna kuna…a što mali znaju što je 2,4 milijuna kuna, zar ne? 😛
Inace ne komuniciram na ovakav nacin, ali si stvarno prenaporan pa da upitam koliko posto mora ledo otic gore da budes na 0?
od trgovanih 8 milkn 7 uloženo u ledo?
još samo da se nađe netko tko će to sve preuzeti jednog dana po višljoj
i sreći neće biti kraja,čak i nas koji nećemo direktno participirati.
sve pri činjenici da su pravi blue chip-ovi postali samo sjena novopečenih.
tko zna? strani lešinari su stigli,čekamo i strane NElešinare da nas sve poguraju
citius,altius,fortius.
Zanimljivo, Ledo kao glavni pokretač pada je u zelenom, a sve ostalo u crvenom, naročito ono što veze nema sa Agrokorom. Ali baš nikakve veze. Ovdje tko nije lud, nije normalan.
Inace ne komuniciram na ovakav nacin, ali si stvarno prenaporan pa da upitam koliko posto mora ledo otic gore da budes na 0?
s ledom sam praktički na 0 (kupio u petak na 700 kn), s beljem danas na +145%.
toliko
p.s. poseban pozdrav “barikb-u”