Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uletio sam na tekst. Očekujete ogromnu zaradu na agrokoru ? Moje je mišljenje da ce vjerovnici uzeti 100% dionica Leda i Jamnice jer su to najvrijednije cash mašinen. Dakle njihove dionice bi ako se ovo ostvari bile bezvrijedne. Sutra očekujem.naravno njihov daljnji pad. Špekulanti mogu probati sa Vupikom.i Beljem jer je to.druga priča. Nevjerojatmo mi.je da.mali ulagatelj očekujem.100 posto prekomoćne zarade ali različiti.smo to je evidentno. Memi.je jasno da ce padat cijena…

ako ti misliš da će todex dionice samo padati, onda niti si upoznat dobro s razvojem situacije, niti dobro percipiraš planove za opstanak agrokora i tvrtki kćeri…kako god, ja sada kupujem todex jer po svemu do sada iznijetom očekujem pozitivan završetak cijele ove priče,a ovaj pad od -80% vidim samo kao dobru priliku…u takvoj situaciji u kojoj preuzimam rizik, očekujem adekvatnu nagradu za taj rizik, odnosno puno veće prinose od onih kakvi se ostvaruju od klasičnog trgovanja dionicama

[/quote]
ma ludilo od prilike. ispucaše se za dvije minute i sat vremena nakon toga skontaš da si u minusu bar 50%. alooooo dečko mnoge smo mi naivce ovdje otpratili u propast pa će mo i tebe.

who dares, wins

zanimljivo kako ledo više ne pada, na 650 kn odvija se prekrcaj, ali padaju druge dionice koje su zadnjih pola godine narasle i preko 100%! očito ulagači u todex dionicama vide puno bolju priliku nego u ovima koje prodaju!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Zorangutan. Ne pada? Pa zar zaista ne vidite šta slijedi? Ne vidite da vas fond krca a vi naivni i dalje kupujete.

lude li burze, prodaje se sve što se stigne, da se stigne na vrijeme u Gazdioničarstvo, koliko se taj Gazdin slogan uvriježio S nama kroz život, očito je da će ovisnost potrajati

Zanima me hoću li dočekati dana da ova burza postane nešto normalno a ne vječni cirkus. Adio pameti!

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Zorangutan. Ne pada? Pa zar zaista ne vidite šta slijedi? Ne vidite da vas fond krca a vi naivni i dalje kupujete.

a ti misliš da smo to mi mali kupili leda u 1,5 dan za 10 milijuna kuna?? hahaha

I, koliki je po mišljenju znalaca potencijal korekcije indeksa?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kao strahota pad, a na cijeloj burzi prometa 3,8 milijuna, od čega Ledo 2,4 milijuna. Sve je ovo jedna velika smijurija.

a ti misliš da smo to mi mali kupili leda u 1,5 dan za 10 milijuna kuna?? hahaha
[/quote]Šta je to puno? Ne razumijem?? Pa naravno da mislim, uostalom viditi ćete za par dana. Šta po vama ako privatno raspolažem s portfeljem od par miliona kuna sam veliki??? Ma dajte se urazumite.

ćini mi se da oni koji su kupovali jamnicu i belje u petak da su napravili dobro ulaganje, da bi već danas mogli biti 50+%…ja sam se na jamn postavio prenisko tako da je bila mahuna

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

[/quote]Šta je to puno? Ne razumijem?? Pa naravno da mislim, uostalom viditi ćete za par dana. Šta po vama ako privatno raspolažem s portfeljem od par miliona kuna sam veliki??? Ma dajte se urazumite.
[/quote]

ako imaš portfelj od par milijuna kuna na ZSE, onda ne spadaš u male ulagače….no tvoje bezvezno piskaranje pokazuje koliki ti je doista portfelj… no ovo sad postaje kao ona dječja tko ima većega zato -adio….

Potpuno ludilo na ZSE… Dobre tvrtke padaju, a LEDO raste.

Ne kažem da je LEDO ni dobra ni loša tvrtka, ali je trenutna situacija potpuno nejasna. Svejedno, mnogi rasprodaju “sigurnije” dionice da bi se ukrcali u LEDO.

U svakom slučaju sretno, ja nisam toliko hrabar.

New Report

Close