bugs
Potpisujem. I sam sam više puta rekao da je brzo patosiranje najbolja stvar.
I za imatelje, neimatelje te za burzu u cjelini.
A što mislite, da je slučajno što je danas Most izašao s nekakvim dokazima o kriminalu u Agrokoru, baš danas kad Todex izlazi na burzu, zar vam to nije znak da je namjera da se sve sroza što je god moguće više.Ni jedna vijest kod nas više nije bez razloga i tako će biti i u buduće, pa neka svako procijeni i odvaže koja je vjest s kojim razlogom….
kako ovaj crobex računaju, sve u minusu ono finom a on ni -1% ????
Evo naslovnice u jutarnjem. http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/isus-u-ciboni-dok-je-jedan-od-najboljih-propovjednika-najavljen-kao-soumen-dogodio-se-veliki-raskol-dvojice-poznatih-katolickih-aktivista/6713019/
koliko je ono zapaljeno naših mirovina u jednom danu?
16 milja prometa – e pa narode to odavni ne vidjkesmo. masala, masala
jest da je sad sve crvenom, ali kad novac krene obrtati, doci ce to i u zeleno. nema zelenog bez obrtanja i prometa.
I šta sad?
Jeste li puno sretniji ili pametniji sada kada je tzv. Todex odblokiran?
Toliki mjeseci zazivanja deblokade i proklinjanja blokade i na koncu pesimizam i depresija.
Pa gdje ste sada (neću vas imenovati, previše vas je) zazivači trgovine koja će pokrenuti tektonske promjene?
dragi investitori ne brinite država će sve naplatiti kroz ovakvo trgovanje kakvo je danas hvala do daljnjega
Jel može netko s iskustvom reći što se danas dogodilo kako bismo mi novi mogli nešto i naučiti, a ne nagađati?
Otvoren je Todex i manijakalno su pale sve dionice. S jedne strane je Todex rasprodavan u bescijenje, što je pored svih izvještaja razumljivo jer se i dalje zapravo ne zna kako će se priča završiti. S druge strane je taj isti Todex kupovan – jer drugi imaju znanja i/ili vjere da će se neke dionice Todexa snažno oporaviti.
Jasno bi mi bilo da su se neki iskrcavali s drugih dionica kako bi kupili Todex, i ok, pored svih odgoda od revizorskog izvješća i kvartalnih izvještaja se moglo čekati iskrcavanje dok nije poznato koje je zapravo stanje Todexa.
Ali ne shvaćam da je netko išao prodavati puno kvalitetnije dionice kako bi imao keš za kupnju Todexa… :/
RIVP je u 3 dana na -9.9%
ATPL je -10%
TPNG isto
ULPL -9%
ZB -8.2%
…. itd
Jel ovo rezultat velike vjere u Todex ili nesigurnost u cijelu našu burzu?
I šta sad?
Jeste li puno sretniji ili pametniji sada kada je tzv. Todex odblokiran?
Toliki mjeseci zazivanja deblokade i proklinjanja blokade i na koncu pesimizam i depresija.
Pa gdje ste sada (neću vas imenovati, previše vas je) zazivači trgovine koja će pokrenuti tektonske promjene?
Da,a nas koji smo ukazivali da se trgovanje ne bi trebalo odblokirati dok ne bude poznat plan restrukturiranja i eventualna nagodba,grubo su napadali i vredali!Pisali su o “velebnim poslovnim rezultatima” i slicne bedastoce i kako ce dionice “u nebo”!
Sada su dobili sto su trazili,a sada i tisak u clancima siri “lose vijesti” ,sto sve ukazuje na paniku i daljnji pad cijena.
deblokada nije donjjela neku “sreću” osim likvidnost.
kupovalo se sa dugo neviđenim diskontima i to redom gotovo bez izuzetaka.
a izuzetaka uvijek mora biti,to bi moglo značiti da su emocije opet kumovale lošim odlukama.
ako je tako koliko ćemo ćekati za potvrdu?
kao da je kraj trgovanja već počeo donosit taj rasplet?
danas smo imali priliku prisustvovati općoj rasprodaji svega kako bi se preuzelo dionice todexa.
tko će tu ispasti mudar?
oni koji su kupili todex ili oni koji su ga prodali i koji će kupiti danas prodani NEtodex?živi bili…
diskonti na todexu su impresivni,u paketu ide i jedan impresivan ALI pa…
navijam za hrabre todexovce,nove i stare kad već nisam sam dovoljno hrabar.
sretno + hvala na današnjim diskontima NEtodexa
tome sam se nadao a dali je mudro ili ne?
time will tell