Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa sad tko je bio žestoko izložen u todorkama, a ima ih, taj je stvarno pušing.
Ove druge dionice će se vrlo brzo oporaviti, većina sigurno. Tko ovu situaciju iskoristi za dokup firmi sa rezultatima ili dobrom perspektivom, danas je odradio dobar deal. Nije u svim firmama Todorić predsjednik uprave.

trial
Točno, ovo je zlatna prilika za dokup drugih stvari.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

trial
slažem se, ima dosta perspektivnih firmi za dokup
i sad je vrijeme

Todex gotov, idemo sad nazad u kupnju ostaloga na Zse, valjda se uspjelo nešto skupiti od prodaje Todexovih perjanica.

Moš misliti što je pozitivno.
Ljudi tuku po bidu (evo i ja nešto na Vlenu i Podravci upecao) da bi se ukrcali u Ledo koji ide prema dolje.
Ali dobro, bar će taj novac doći u pametnije ruke.

kolega, priznajte da se šalite, oni što su Ledo kupovali po 10 000 i sada daju po 500 imaju pametnije ruke,
molim vas da nas ne nasmijavate u ova teška vremena, svakome je dosta i njegove osobne muke, ispada da smo stvarno svi postali taoci jednoga čovjeka s tjeralice, da smo neki, išli bi ga svi tražiti, na dvorcu bi već bili odredi s vilama, lopatama, grabljama i perom za šešeirom

Nego, kako ce danas izgledati vijest u dnevniku o nastavku trgovanja agrkorovima drustvima?!

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Realno gledajući bez leda i jamnice i nije bilo previše prometa, tak da ovaj zaron i nije neka opaka težina. Sve to tak može i natrag. Samo da li će i kad će to, ćemo vidjeti uskoro.

Mene fascinira ovo žutilo koje prevladava u medijima, svi pišu neke osobne gluparije obitelji Todorić, pa istražna povjerenstva pa ovo pa ono, i ovdje sam gutao ta s*ranja od pojedinih kolega koji se valjda time hrane, sad većina šuti kad je shvatila koji su ovdje gubici… o istim tim gubicima naših mirovina ni za čuti danas, koliko je mirovina zapaljeno padom Todexa? Ma koga briga, dajmo mi o tome što je Todorić kupio, pojeo… lud narod.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

malimllr
Uzeli ste mi riječ iz usta.
I ja smatram da je Plenki trebao dobavljačima i ostalima reći eno vam ga u dvorcu i rješavajte to s njim. Mi s tim više nemamo ništa.
Skinite crijep s kuće, lesu, psa, sve…

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Agrokorove dionice sigurno nisu mali kupovali, promet je prevelik za to a tko je kupovao valjda je jasno – onaj tko misli da će ovo prodavati za godinu dvije x 5.

Bolje bi bilo da todex nisu odblokirali!

Bolje bi bilo da todex nisu odblokirali!

Ma nisu trebali ni blokirati na proljeće, več odavno bi bio tu di je i završio…
srećom ovo je brzo palo (a do kuda će.. budemo vidili kad se računi svi poplaćaju i kad se veliki dogovore), pa ekipa sa ZSE nije imala puno vremena ući na manjim padovima, jer bi tek onda izgubili opake novce sa dokupom… ne vjerujem da bi dosta nas bilo imuno ne ući i na manjim padovi, očekujući da je to dno, a ono crna rupa….. ovako su izgubili samo ovi koji su unutra…. al hbga, valjda imaju dobru diverzifikaciju, to je osnova svega… iako ovdje na ZSE mislim ni to ne pomaže jer je sve apsurdno, šta ćemo

New Report

Close