Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moš misliti što je pozitivno.
Ljudi tuku po bidu (evo i ja nešto na Vlenu i Podravci upecao) da bi se ukrcali u Ledo koji ide prema dolje.
Ali dobro, bar će taj novac doći u pametnije ruke.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nadam se da nema puno onih koji prodaju druge dionice da bi se igrali na agrokoru. Ovi sto su jutros kupovali su vec skoro pa prepolovili svoju vrijednost. A ovi sto prodaju ledo nekako sumnjam da ce brzo nazad nesto drugo kupovat. Sve skupa gubitak za burzu. Nisu trebali pustit trgovanje dok se sve ne raspetlja.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Mozda nisam bio jasan. Gubitak je bio za one koji imaju agrokorove perjanice. A sad ce opalit i ove koji se nadaju odbijancu pa prodaju druge dionice. Veci broj ljudi ce se opeci zesce. Ne kazem da neki nece i zaraditi. Al puno manje od onih koji ce se opeci.

I slazem se, sto prije do dna to bolje.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Nadam se da nema puno onih koji prodaju druge dionice da bi se igrali na agrokoru. Ovi sto su jutros kupovali su vec skoro pa prepolovili svoju vrijednost. A ovi sto prodaju ledo nekako sumnjam da ce brzo nazad nesto drugo kupovat. Sve skupa gubitak za burzu. Nisu trebali pustit trgovanje dok se sve ne raspetlja.

a svejedno, neće se ni raspetljat,, nisu trebali u 3. mjesecu ni zaustavljat.. na isto bi došlo… a do sad bi se iskristaliziralo tko je na gotov, a za koga se isplati nešto poduzeti,,, kad su ubili sve, mislim todorić i ekipa i nitko još ne odgovara,, a todorić laganini bloga :=)))))

pa strpajte mu familiju u remetinac dok se ne pojavi,, jednsotaavno po kratkom postupku, za osobu koja je uništila toliko milijardi

sve mi sa čini da će neke kompanije proći kao VDKT,, jbga to je realnost takvog načina poslovanja

Kakva burza, kupit USD i sve prema New York-u

Ja moram priznati da sam dosta naucio na ovoj burzi. Lovu treba potrositi na avionsku kartu. Pozz svima

Svi smo naučili : – )

Simpatični su ovi likovi koji se hvale kupnjom Leda po 900, 850, 800, 720, evo sada će i na 650.. itd (i tako dolje)

nije sve tako crno

burza je opako mjesto ..imali smo ingru na 400( bivših 60000 ) pa na 2.5 kune …vijadukt je bio preko 4500 …pa kuna ..atpl je sa 3800 okinuo na 100tku …. ledo je u najslavnijim danima išao preko 20000 a sad pitanje gdje će završit … ovaj ZSE je klaonica ….a dow je u nebu …koja banana od zemlje ..al opet može se i zaradit ..puno sreće ..malo pameti ..ili obratno haha ..

crobex je na -1%!!
rasprodaje se sve ostalo i ulijeće u ledo

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

evo još nedavno bio ledo 11500 a moja atpl oko stotke …sad bi mogo mjenjat 1:1 …uskoro 🙂

Kupci s otvaranja su već preko 50%lakši. Ali čini mi se da su već ranije prodali 1-2 puta kupili/prodali svaki put s manjom sumom. Još nitko nije zaradio.
Na kraju će trčati lizati rane u Atpl i slične prije ostalih.

New Report

Close