evo službeno
http://www.zse.hr/default.aspx?id=80428
Nakon višemjesečne obustave trgovine temeljem rješenja HANFA –e KLASA: UP/I 976-04/17-01/02 URBROJ: 326-01-770-771-17-6 od 15. svibnja 2017.g dionicama društva Belje d.d., Jamnica d.d., Ledo d.d., PIK-Vinkovci d.d., Tisak d.d., Vupik d.d., Zvijezda d.d. i Žitnjak d.d. stekli su se uvjeti za nastavak trgovine dana 03.11.2017.g., budući da je ispunjen uvjet objave godišnjeg izvještaja za 2016.g., te prvog tromjesečja za 2017.g., kako je naložila Agencija.
Napominjemo da će se dionicama društva Ledo d.d. trgovati u modalitetu kontinuirane trgovine, dok će se dionicama društava Belje d.d., Jamnica d.d., PIK-Vinkovci d.d., Tisak d.d., Vupik d.d. Zvijezda d.d. i Žitnjak d.d.trgovati u modalitetu dražbe, sukladno objavljenom popisu dionica u modalitetu dražbe koji se primjenjuje od 09. listopada 2017. g.: http://www.zse.hr/default.aspx?id=32824
Ujedno Vas podsjećamo da su zbog prelaska na novi trgovinski sustav XETRA svi nalozi na kupnju i prodaju predmetnih dionica otkazani. Unos novih naloga biti će moguć od 08:00 sati dana 03.11.2017.g.
zna li netko točno što znači ovo trgovanje u modalitetu dražbe od 11-13 sati? samo se mogu zadavati nalozi 2 sata pa se sve realizira u 13 sati (onda je to smiješno zvati trgovanjem) ili se može normalno trgovati ta 2 sata?
Meč stoljeća sutra, oće bit jače nego na Đuri?
zna li netko točno što znači ovo trgovanje u modalitetu dražbe od 11-13 sati? samo se mogu zadavati nalozi 2 sata pa se sve realizira u 13 sati (onda je to smiješno zvati trgovanjem) ili se može normalno trgovati ta 2 sata?
Od 11-13 se zadaju samo nalozi a u 13 se trguje po onoj tko nudi više pa šta prođe.
Ako ima većeg interesa nekih 20 dana može povratak u normalno trgovanje.
Toliko priželjkivani i zazivani dan je došao.
Tražili ste – gledajte!
Po meni, trebali su blokirati trgovinu na prve znakove kataklizme i držati blokranu sve do trenutka konačne nagodbe ili rješenja, kakvo god da bude.
Ovo sutra će biti čisto špekulativno trgovanje, vjerojatno iskrcaj pošto-poto.
Pa dobro kad nitko nece ja cu.
Postovane kolege, sto mislite na koliko ce se sutra trzit perjanice.
Po meni (bacajuci grah), LEDO otvara na 1.700 kn kasnije ide na 1.300-1.500 kn.
Ostali padaju u slicnom omjeru koliko i LEDO, osim BLJE koje ce proc po 6,5-7kn i ZVZD koja ide po 700kn.
lp
To ti imas belje pa ono nece padat?
Ako padne jedna padaju sve.
Na moju srecu nemam nista, kad se zakotrljalo postalo prerizicno.
BLJE je mala cijena, dobar GFI (preokret) bit ce kupnje/spekulanata po 6kn koliko god treba.
Daj boze da sve naraste to bi katapultiralo cijeli market!!!
lp
Tko zadnji magarac.
Apsolutno se slažem da je ulaganje u Belje, Ledo, Jamnicu, Atpl, VLEN, Đuru, ADPL, HT u potpunosti jednako i nema razlike.
Razlika je samo u cijeni dionica, a ostalo su finese.
Dajte narodu kruha i igara.
Kad već jadni Todorić nema više ni za kruh, kao što kaže………………..
Nemojte da Lešinari preuzmu perjanice. Neka im ih Vam Fondovi prodaju.
Spasite hrvatske penzije svojima.
Ne znam kako više da poTAKNEM trgovinu.
Pokušat ću pa ćemo sutra komentirati:
Belje – 4 kn
Ledo – 2.100 kn
Jmnc – 17.000 kn
Vupik – 13 kn
Zvzd – 500 kn
Ako uberes po toliko mozes zaraditi na valovima, ali koja je vrijednost toga s cim se trguje? To je ono pitanje odgovor na koje nam svima duguju. Koliko ce biti novih dionica nakon nagodbe?