Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Brionka i Tekstilpromet, da ih buffet vidi pao bi u nesvjest.

Vladimire
Najbolji dragulji su stečajuše koje neće u stečaj.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Baci oko na Brionka grupa izvještaj

Izvješća vrlo solidna, svijet je u ovih 6 mjeseci otišao još više gore dok smo se mi valjali u blatu zbog agrokora koji na kraju gotovo da nije imao utjecaj na ništa. Primjer Saponia, neokznuta, nešto manji prihodi ali veća dobit. Rast čitave ekonomije se nastavlja.
Očekujem vrlo skoro da se vratimo na optimizam s početka godine. To je burza, ona je uvijek pola godine ispred.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Izvješća vrlo solidna, svijet je u ovih 6 mjeseci otišao još više gore dok smo se mi valjali u blatu zbog agrokora koji na kraju gotovo da nije imao utjecaj na ništa. Primjer Saponia, neokznuta, nešto manji prihodi ali veća dobit. Rast čitave ekonomije se nastavlja.
Očekujem vrlo skoro da se vratimo na optimizam s početka godine. To je burza, ona je uvijek pola godine ispred.

SAPN 7% manji prihod, kvartalna dobit prepolovljena u odnosu na Q3/16. je ništa?

Saponia je treće tromjesečje završila s ostvarenom neto dobiti od 13,0 milijuna kuna i
rastom od 1 posto u odnosu na isto razdoblje 2016. godine.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

nakon izlaska revidiranih FI za 2016., danas su počela izlaziti FI za 1Q i za 2Q ove godine, što bi značilo da u petak kreće trgovanje todexom!… zvuči nestvarno da konačno dolazi taj dan!? neke firme tipa belje izbacila su danas odlična FI, bit će ludo kad krene trgovanje!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ja mislim da će se ipak morati pričekati izvješće za treći kvartal obzirom da u prva dva izgleda nisu ispravljena interkompanijska potraživanja u visini od 50% sto je bila procjena revizora.

Poštovani,

Ja sam jako optimističan zbog ovih izvješča koji so jako dobri za sve perjanice Jamnica, Ledo, Zvijezda, Belje,.. jer treba gledati sva izješča obširnije i tek onda se vidi prava slika, da je sada sve OK i tek sada kreče ono pravo trgovanje koje če po meni na samom početku zbog nekih biti u minusu a vrlo brzo če sve krenuti u plus i toga se radujem, a tek kada dođe nagodba koja če biti 100%, tako kaže g. Ramljak i siguran sam da tek onda kreče jaki plus, na razine koje svi očekujemo, ja sam na kraju još jeda put jako optimističan za početak poslovanja, samo je potrebno još pričekati dan D da se otvori trgovanje i svima želim puno uspjeha jer se nadam i jesam pozitivan kao što sam pisao zadnjih nekoliko postova, lp

Danas na konferenciji Zagreb-financijsko srediste Gazic je rekla da danas izlaze izvjesca, a u petak se ocekuje nastavak trgovanja agrokorki!

Danas na konferenciji Zagreb-financijsko srediste Gazic je rekla da danas izlaze izvjesca, a u petak se ocekuje nastavak trgovanja agrokorki!

imaš neki link?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Danas izjava Zdenka Adrovica upucena vladi rh u jutarnjem listu kako treba razmisliti o porezu na kapitalnu dobit jer unistava burzu.

New Report

Close