Živi zid i burza. Zezate se, je l da ?
Ok.
Živi zid i burza. Zezate se, je l da ?
Ok.
Pa Pernar je (propali) mali dioničar. Gleda san u jednom intervjuu kad se ono tek pojavio na sceni (u utrci za predsjednika??) da je reko da ima oko 100.000 kn na burzi i da time trguje. Očito da ih je “protrgovao”…
traže se izgovori,opravdanja,krivci za današnji volumen 18 mil kn?slatko:-))
DA slažem se da nebi smjelo a opet nismo tu da nas se pita za želje kaj ne?
ako smo mudri izaberemo si što si izaberemo?
pa ćemo po našem izboru i kusati .
za poštenije neznam ,niti bi tražio a ni dao jer uskračivati nekome njegove želje?
bilo bi nekorektno,zločesto,nebi pridonosilo evoluciji kaj ne?
2016 smo završili nadomak 2000 jer su sve teoretski raspoložive kočnice bile upaljene.
gdje ćemo završiti 2017?
držim da bi “moralo” barem tu negdje i da će se raspaliti po gasu ako će trebati.
zašto?
izgledno da nebi bilo zdravo i poticajno za “industiju” za nadolazeću godinu.
a u toj godini bi se moglo desit puno lipih stvari o kojima….
kakva su vaša predviđanja ,očekivanja završnicu turbulentne burzovne 2017 koje je počela euforično u rastu pa nastavila euforično u padu pa sada…?
ne mogu se oteti dojmu da, što se rezultata društava tiče, odlikaši ostaju odlikaši
a ponavljači će pasti razred
još samo da se to reflektira i na cijenama… valjda bude u razumnom roku!
Sve je ovo i nadalje mršavo.
3 300 000 kn prometa, od toga dva milijuna na RIVP, a pola milijuna ???? , na DDJH
http://www.index.hr/vijesti/clanak/veliki-intervju-hrvatski-znanstvenik-objasnio-zasto-ce-hrvatska-bankrotirati-i-pasti-pod-tudju-vlast/1003267.aspx
Potpisujem!
Pametni ljudi na ovo upozoravaju već godinama. Osobno željno očekujem dan kada će strani vjerovnici pokrenuti reforme koje sve vlasti unazad 20 godina nisu ni pokušale. Prvo ide sječa uhljeba po državnim firmama i javnim ustanovama, ukidanje stotine bespotrebnih agencija od strane države gdje ljudi po cijeli dan sjede i tobož nešti tipkaju da bi na kraju mjeseca dobili na račun iznadprosječnu plaću. Bliži se i njima kraj. Istina da će i ostali osjetiti ali mi nemamo više što izgubiti sve smo izgubili, sve što je vrijedilo u HR je pojedeno i prosrano.
Ja osobno se veselim tom prelasku. Hoće li nam se i burza štogod rasveseliti?
Je li ja to dobro vidim, Ledo objavio očitovanje na upit na ZSE u word dokumentu!?