Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koje navlačenje jučer !

Malo si uranio s komentarom.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Ni ja se ne slažem kako troše naš novac ali nisam ni za dizanje plaća. To će doći prirodno ako naprave reforme.

pa o tome ti pričam.

Oni su sebi povećali plaće, povlastice+ zaposlili na tisuću ljudi u birokraciju.

A obećavali da će smanjiti birokraciju.

I to opet ove kaj nemaju pojma.

Ovi iz HDZ-a i HNS-a gori su od komunističke partije.

I to one od 50 godina prošlog stoljeća.

Oni pojma nemaju što je tržište rada i slobodno tržište kapitala.

Kaj se tiče radnika u proizvodnim industrijama, pa čak i u davanju turističkih usluga.

Stvar je jednostavna.

Ili će se cijena rada podići ili će vlasnici i direktori ostati bez radne snage.

I to ne samo one visoko obrazovane.

Uostalom imaš direktivu EU da Nijemac inženjer u Njemačkoj će morati za isti posao imati istu plaću i u Hrvatskoj.

Znači cijena rada u cijeloj EU za iste poslove će se izjednačiti.

Pa će gospoda MANAGERI morati dignuti plaće, odnosno za uhljebe će se morati sniziti jer njihova se gleda po broju stanovnika neke države.

Lp

Ne vjerujem da ce se trgovati todexom sve dok se ne dogovore vjerovnici.

možda da Hannfa onda plaća kamate za zarobljeni kapital malih dioničara u Todexu ?
[/quote]
dobro je dok pojedinci imaju utjehu da je zarobljen. kad krene trgovina mogli bi skontati da je nepovratno izgubljen.

who dares, wins

Čovjeka bude strah prolistati novine……….. u Vladi svi pate od amnezije. Čini se da je na pomolu ponovno kriza vlade. Sreća je da smo već navikli.Tržište je imuno na loše vijesti. Tržište je imuno i na dobre vijesti.
Maista je izbacila dobro izvješće, Končar isto, cjenovno ni makac.
Braća iz tehničke šute. Tema zamrla. Zdravorazumski, meni ovo liči na daljnji blagi pad, u najboljem slučaju flat. A izvješća nikada bolja. Šteta.Sve je ovo vrlo razočaravajuće.
Rado bih da me demantirate. Samo ne spominjite tzunami

Do otključavanja todorki, a potom ćemo vidjeti.
Očito je da se čeka.

izašla su izvješća za dionice koje su mi glavne(HT,ADRS,ADPL)i ja sam više nego zadovoljan a kamo će naganjači krda usmjeriti cijenu ovih dionica to mi je nebitno.mirno spavam do branja dividende 2018 .g.nikakav potres me ne može nagovoriti da prodam ove dionice.

Hm, opet se netko ili nešto aktiviralo danas, udaranje po prodaji.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Na ATGR prvi nalog na bidu 863, drugi tek na 830, nekom se žuri ući na više dionica…

poveliki spreadovi na mnogim dijonicama…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Znam dosadan sam ali stvarno je čudno… sad na INGRi prva kupnja 3.30, lik čisti sve do 3.70… spread ogroman.

i dalje nudi 4000 komada po 3.79. Drugi bid 3.30

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Najčudniji dan otkad sam na burzi. Ovo s viaduktom je samo šećer za kraj.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Taman se nazirale pozitivne stvari oko agrokoar i sad se ide u rusenje vlade.
Jos nam samo treba da padne vlada.

Pad ove Vlade je pogodno trajno

New Report

Close