Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dlkv kupnja prodaja ista cijena?!
to ti je sistem dražbe zadnjih 5 min
[/quote]
gore nego na stočnoj pijaci.

who dares, wins

Igra bez granica, nikakvih novih vijesti nema tako da tako lupati po asku nema nikakvog smisla.
Lako moguće da su fondovi nekome omogućili iskrcavanje po višoj cijeni, pa će mu onda to prodavati nazad 4-5% jeftinije.
Fondovska logika je to.

Mislim da krece rock & roll.
Nagodba je vise manje izvjesna, a decki moraju nagurati Crobi bar na 2000 u ovoj godini da ne ispadne da su popusili pare bez veze. To je neki start za iducu godinu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Odes malo spavati i kada se probudis Smak svijeta…..sve ode gore 10%.
Ima li itko objasnjenje za to ?
Na burzi smo svi valjda sa dijagnozom.Poglavito fond menageri. Lako tako sa tudjim novcem.

Eto kakva su vremena došla, da čovijek više ne smije ni prespavati 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

😂😂😂

Nema odmora dok traje obnova

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Hehehehe, jedan dan u plusu i odmah veselje na forumu :))

Neka, neka, bolje to nego uobičajeni armagedon.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Ovi fondovi rade kaos umjesto reda.
Treba da uvijek lagano kupuju a ne mjesecima ništa a onda odjednom se probude.
Sutra opet vjerojatno ništa.

Ma to ti Fidelity i ekipa uletava :), di će naši lapani, oni će opet na vrhuncu ulaziti , scenarij već viđen.

Santa Claus is coming to town.
[/quote]

Pa što taj Fidelity neće zapravo olakšati odljev većeg kapitala van Hr, dakle još i naštetiti Zse?

Ima više dionica koje da trenutačno i poduplaju cijenu imale bi prostora za rast.
Možemo očekivati veći rast, nakon depresije uslijed blokade agrokoruša.

@ realni
Ja sam članak isto tako shvatio.
Plasirati će novac insitucionalnih ulagača van.
Da li to odredbe za mirovinske fondove dozvoljavaju ?
Ili smo nas dvoje to krivo shvatili ? Meni se nije od tog činila sreća za ZSE.

ne treba gajiti iluzije da će domaća pamet prekrcata cashom(160 mlrd) poduzeti nešto prije nego strana pamet počne odnositi serviranu večeru.
tako je bilo ,tako će biti jer je evolucija spor proces a rijetki je ubrzaju i na tome profitiraju.
paradoks je da sve što treba uraditi je “ništa”
tako je samo čekati,biti strpljiv,u krajnjoj liniji tko ne može ako “samo” ugasi ekran
napravit će si “uslugu života”
treba li većih dokaza od
http://www.poslovni.hr/forum/tema/the-best-of-prilike-svih-vremena-na-zse-neiskoristeno-neprezaljeno-42072?page=last

sljedi nam dizanje rejtinga i držim da će se sve promjeniti tako
da će se o tome pričati jaaaako dugo,baš kao i o 2004-2007
tko nije bio prisutan ili ima slabo pamčenje neka na temi the best of… prouči brojke.
upotreba na vlastitu odgovornost i u konzultaciji sa LJ…. ili LJ…

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Prolazi vrijeme Crobexa ispod 2.000 bodova.
Izdržite još malo.

Nakon kraja jučerašnjeg dana nastale su tolike rupe između kupnje i prodaje, da ili neće biti trgovine ili ćemo se vratiti za -2%.

Ovakvu razliku nikada nisam vidio, pogotovo na likvidnim dionicama, relativno likvidnim

New Report

Close