strana pamet nanjušila da kod nas ima love.
pred dizanjem smo retinga.
možda slučajno a možda i ne baš?
netko mora probiti led a najčešće nakon toga…
kada?
na vrijeme za strpljive
izgleda da su to oni bili u zadnjih pola sata 😉
Ovi fondovi rade kaos umjesto reda.
Treba da uvijek lagano kupuju a ne mjesecima ništa a onda odjednom se probude.
Sutra opet vjerojatno ništa.
Ako Crobi i sutra bude zelen uz više od 10 milijuna kuna prometa do kraja dana, onda je to možda već nekakv trend za naredno razdoblje.
Vijesti da je dug države sve manji, dala je neke rezultate na burzi.
Da potkrijepim i linkom
https://www.24sata.hr/news/javni-dug-je-pao-za-4-5-posto-hrvatska-vodeca-zemlja-u-eu-545396
Neobično trgovanje zadnji sat danas. Netko je u razmacima od otprilike 20 min. počistio ask na HT, ADPL, ARNT, ZABA, PODR, ADRS2, RIVP, ATGR, DLKV i OPTE te napravio 3,5 mil. kn prometa. Ne vjerujem da se radilo o fizičkoj osobi jer se s vlastitim novcem obično više pazi i ne skida se tek tako s aska.
Naravno da su fondovi. Nema tko drugi biti, ovo je njihov potpis.
A budući da je crobex dobro zabijen u minus od početka godine, možda malo i poprave sliku šta su je ubili od todexa a da ni sami neznaju zašto
Još sitno brojimo do otvaranja Todex dionica ?
Neće biti toga… kad objave 1Q i 1H, već će kasniti s 3Q
Tako da najvjerojatnije ništa do nagodbe, ali pssssst nisam ti to ja rekao
Igra bez granica, nikakvih novih vijesti nema tako da tako lupati po asku nema nikakvog smisla.
Lako moguće da su fondovi nekome omogućili iskrcavanje po višoj cijeni, pa će mu onda to prodavati nazad 4-5% jeftinije.
Fondovska logika je to.
Odes malo spavati i kada se probudis Smak svijeta…..sve ode gore 10%.
Ima li itko objasnjenje za to ?
Na burzi smo svi valjda sa dijagnozom.Poglavito fond menageri. Lako tako sa tudjim novcem.
ne mogu reći da ovaj današnji rast na mojim uzdanicama (HT,ADPL,ADRS)nisam očekivao ali me iznenadila njegova silina u zadnjem satu trgovanja.očekivao sam dvoznamenkasti postepeni rast par dana prije i nakon izvještaja.izgleda da se nekom žuri.
Ovi fondovi rade kaos umjesto reda.
Treba da uvijek lagano kupuju a ne mjesecima ništa a onda odjednom se probude.
Sutra opet vjerojatno ništa.
Ma to ti Fidelity i ekipa uletava :), di će naši lapani, oni će opet na vrhuncu ulaziti , scenarij već viđen.
Santa Claus is coming to town.