Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uvik kontra, uvik kontra…
Ja pak mislim da bi jedna značajnija korekcija, a bez recesije, učinila za periferne burze u koje spada ZSE mnogo više nego išta. Jer bi ulagači kapitalizirali dobit tamo i tražili prilike drugdje. Govorim o jednom manjem dijelu ulagača, ostali bi kupili treasuries ili zlato.
Na taj način bi i dalje slijedili svjetske burze s istim tim odmakom.
Razmislite malo, logično je, ne?
Bitan uvjet je da je samo korekcija, a ne i recesija.
U slučaju recesije ajme majko.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ovog lika mi je najmanje žao. Jedino kaj će vojska žaštitara možda morati tražiti novi posao.

Sokol Marić zbog Agrokora u predstečaju: “Duguju nam 142 milijuna kuna”

A mozda im je to i dobro, naci ce bolji posao, i ovako su pricali da su im plaće mizerija…..
sve ovo sa agrokorom je neka katarza, koja ce nadam se malo očistiti sve dubioze, začarani krug neplaćanja, preljevanje iz supljeg u prazno…

kao ideja da jedan koncern bude srediste HR trgovine koja povezuje proizvodace i kupce je super ideja,,, ali realizirana katastrofalno, prvo jer je u rukama jedne obitelji bila, sto je apsurd,,,, da su imali 20-30%,,,, a ostalo fondovi, druge firme koje su poslovno povezane, banke i da svi imaju od toga koristi i da je sve transparentno bilo bi super…. ovako je super da je ta priča završila…

Još kad bi pravosuđe u hr bilo ok da sankcionira sve te kriminalne radnje ekipe iz todexa i političara koji su im držali ljestve to bi bilo super, ali će svi skupa imati SINKOPU, hbga tako je to kod nas

Ovog lika mi je najmanje žao. Jedino kaj će vojska žaštitara možda morati tražiti novi posao.

Sokol Marić zbog Agrokora u predstečaju: “Duguju nam 142 milijuna kuna”

Ne nužno. Oprost dugova i idemo dalje.

U PSN se ulazi da se iskoriste sve njene blagodati, tj. da ti se otpiše većina dijela duga, a onda opet možeš nastaviti po starom. Za tu firmu dobro, za vjerovnike loše.
Iako ne znam otkud njemu otpis 70% kad bi trebao biti ispod 50%.
Ili pokušava loviti u mutnom kako bi mu se otpisalo što više dugova?

Našom nelikvidnom burzom upravljaju dva lika i.b. i n.b. Tko je to shvatio mogao je lijepo zaraditi 🙂 Sve je stvar prilagodbe 🙂

Kaže Švaljek na radiju da je Bandić lažno prikazao i prenapuhao prihode gradskog proračuna kako bi mogao opravdati nerazumne rashode. Agrokor sindrom.

U PSN se ulazi da se iskoriste sve njene blagodati, tj. da ti se otpiše većina dijela duga, a onda opet možeš nastaviti po starom. Za tu firmu dobro, za vjerovnike loše.
Iako ne znam otkud njemu otpis 70% kad bi trebao biti ispod 50%.
Ili pokušava loviti u mutnom kako bi mu se otpisalo što više dugova?

prosjek će sigurno biti između 60-70%…..

fino si ti to zamislio…dakle dugovi se otpišu, vjerovnici popuše, a prijašnji vlasnici nastave raditi isto što i prije? tebi treba dati nobela za ekonomiju :-))

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Kako otpis može biti 60-70% ako je vrijednost dugova 20-30% iznad imovine?
Onda bi značilo da će neki vjerovnici dobiti 100% a neki 30%??

Meni je daleko najzanimljivije danas da Britanci daju koliko god love EU hoće, samo da izađu iz nje….

Britanci nisu navikli da igraju drugu violinu….Vracaju se u svoj klub ,tamo su glavni.
Mislim da to nije racionalno.

Potpis

New Report

Close