Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Benvenuti in Croazia!

https://www.vecernji.hr/vijesti/tomislav-horvatincic-sudenje-presuda-1200719

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Benvenuti in Croazia!

https://www.vecernji.hr/vijesti/tomislav-horvatincic-sudenje-presuda-1200719

Ima li još makar jedan sustav vrijednosti da funkcionira kod nas? Nije toliko više ni zbog para, nego duševnog zdravlja. Karakteropati nam kroje sudbine…

Ne bih se čudio da građani ove zemlje s vremenom počnu pravdu uzimati u svoje ruke, ovo je zaista postalo nepodnošljivo!

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Ne bih se čudio da građani ove zemlje s vremenom počnu pravdu uzimati u svoje ruke, ovo je zaista postalo nepodnošljivo!
jasno.. 100 tkka

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Brrrrr!!!!
Mene zapravo zanima 2019: 4 digit story.
Kupio sam kartu do tamo i ne silazim prije.
Pa makar trejderske muze pjevale…

2019?
tipfeler ili?
:-))
ok neka bude potpisujem jer sam skroman ali nebi bila senzacija i kraći scenarij?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Brrrrr!!!!
Mene zapravo zanima 2019: 4 digit story.
Kupio sam kartu do tamo i ne silazim prije.
Pa makar trejderske muze pjevale…

2019?
tipfeler ili?
:-))
ok neka bude potpisujem jer sam skroman ali nebi bila senzacija i kraći scenarij?
[/quote]

Nije tipfeler. Iduće godine napredak unutar 3 znamenke, a 2019 ako sve bude po planu možda 4 znamenke, ili vrlo blizu tome. Metrika tako govori. Očekivane vozarine, dobit itd. O tome će se još jako puno raspravljati tako da ovo smatrajte samo tezom težine bilo koje druge.
Po meni, i dalje je ključan naredni FI, jer će obrisati crvenilo na Mojedionice, na bazi ttm.
A u rastućem trendu, P/E ttm uvijek kasni za forward curvom.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nije tipfeler. Iduće godine napredak unutar 3 znamenke, a 2019 ako sve bude po planu možda 4 znamenke, ili vrlo blizu tome. Metrika tako govori. Očekivane vozarine, dobit itd. O tome će se još jako puno raspravljati tako da ovo smatrajte samo tezom težine bilo koje druge.
Po meni, i dalje je ključan naredni FI, jer će obrisati crvenilo na Mojedionice, na bazi ttm.
A u rastućem trendu, P/E ttm uvijek kasni za forward curvom.

slažem se da je trenutni sentiment na marketu da nije u stanju uračunati niti 4Q koji će više nego izgledno biti najbolji do sada.
a u onome što sljedi iza toga da niti ne spominjemo.
osim što je to apsurd dokazuje s moje strane više puta ponovljene teze da je avg zse investitor nestrpljiv i kao takav mora snositi posljedice dok ne evoluira i dok ne shvati da na marketu nema brze love.
to nude kladionice kao mamac za uzimanje svega.
naravno to i nekima od nas olakšava posao.
ne treba zaboraviti s vremena na vrijeme zahvaliti na tome.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ima li još makar jedan sustav vrijednosti da funkcionira kod nas? Nije toliko više ni zbog para, nego duševnog zdravlja. Karakteropati nam kroje sudbine…

🙂
http://www.seebiz.eu/vlada-zbog-agrokora-smjenjuje-upravu-hanfe/ar-164073/[/url]

Migra, onda drugi put objasni ljudima na 900 kuna da ovo ide na 300 kuna, ali da si ti dugotrajni i da nećeš prodati.

Da opet neka bu.dala ne kupi Tehniku na 500 kuna.

1.nije tajna da sam dugoročni i da me ne zanima ono između već ono na kraju
2.onaj tko je kupio po 500 mogao je prodati po 900 na vrlo kratak rok(mjesec dana) i kapitalizirati 45% a to je na godišnoj razini prinos od 500%
ako vi takve investitore držite za" bu.dale" bilo bi korektno da date svoje primjere prinosa.

nikome nije bilo zabranjeno prodati na 900.
ako nije (a nisam ni ja jer očekujem veće stvari) tako si je sam izabrao zar ne?
za sada izgleda da je bilo bolje a što će budućnost donjeti?
moguće da će i oni koji su na 900 prodali da će plakati.

koje nebuloze….znači tko je prodao THNK na 900 kn će po tebi možda plakati, a sad je dionica THNK mjesec dana na 300 kn i taj za 1 prodanu po 900 kn može kupiti čak 3 komada!?!? taj stvarno plače, ali od smijeha čitajući tvoje postove
[/quote]
ne tako davno na razinama <300 se je moglo kupovati u solidnim količinama
a plakali su oni koji su kasnije (do900) punili rijeke SŽJ radi propuštenog
da nije mit,sve je na temi dokumentirano
vrijeme će dati odgovore kako će se ovom krugu rasplesti stvari,tko će iskoristiti potencijalnu novu priliku,primjeniti naučenu lekciju.
prva sljedeća prolazna stanica FI 3Q pa tada možemo napraviti prvi rezime.
za sada imam potvrdu svojih prognoza o "tsunamiju poslova" za građevinu u službenoj statistici koja kaže porast obima poslova od 60%
trend je tek započeo i deseci mlrd-a kn su na putu, nestrpljivi rijetko kad dočekaju.
oni su tu da se na njima zarađuje,barem je takvo moje iskustvo.

[/quote]

@ migra

Kaj Vama stvarno nije neugodno ovdje više pisati.
To što zbog vašeg pisanja drugi kupili Tehniku na 900 kuna i postali dugoročni (tko zna do kada), Vi sada ovdje pišete da budu strpljivi.
Što da čekaju, 20 godina da Tehnika opet dođe na 900 kuna, pa da mogu prodati i biti na nuli, ili da čekaju njezin stečaj?

Evo objasnite Vaše pisanje na Viaduktu iznad 400 kuna (sve je dokumentirano) pa objasnite onima koji su kupili kako na Viaduktu trebaju biti strpljivi.

Lp

Silvestar

🙂
http://www.seebiz.eu/vlada-zbog-agrokora-smjenjuje-upravu-hanfe/ar-164073/ [seebiz.eu]

Ne mogu opisati kako mi je drago zbog ovoga, s tim da bi u uređenoj državi ovi likovi trebali i kazneno odgovarati zbog ovakvih stvari.

A u članku lijepo piše, manjinski udjeli pretvoreni su u prah i pepeo.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Dragi ljudi, na čemu vam počiva optimizam? I ja bih volio vjerovati u svijetlu budućnost RH…Recite mi kud da gledam, molim vas.

Kolega, pogledajte gospodarske pokazatelje i FI od prije 2 god i pogledajte danas.
[/quote]

Kolega, a na koji način možemo znati da su ti podaci točni?
Tko će Vam potvrditi te izvještaje? Vlada? Ministar Marić?
Pa on ne radi te izvještaje tako da ne može znati jesu li točni ili nisu.

Ali ja ću Vam reći zbog čega ljudi više neće ulagati na ZSE.
Naime u zadnjih mjesec dana provlači se teza da zbog čega napadaju jadnog Todorića?
Da i druge firme rade “takve izvještaje”.

I nakon takvih nebuloza da i druge firme falsificiraju (friziraju) svoje izvještaje javi se i Direktore Hanfe….

“Mi ne provjeravamo izvještaje firmi koje dostavljaju na ZSE.”

Pa koji ku.rac onda oni rade i čemu služe.

Ja bi molio nadobudne male dioničare koje pišu tu da više ne spominju izvještaje kako bi nas uvjerili kako je to dobra prilika.

bolje neka napišu kada neki tajkun želi upucati nekoliko 10- miliona u neku dionicu, tako da se ovi koji pokušavaju nešto zaraditi na ZSE i zarade neku kunu.

Hvala.

Postoji li kaznena odgovornost za hanfine djelatnike ili ce smjena biti dovoljna?

New Report

Close