nije mudro zaboraviti kakva je situacija bila prije godinu dana i kavog je bilo preznojavanja svih onih koji su zakasnili sa ukrcajem na vlak.
a koliko je tek bilo i još traje znojenje onih koji su na tvoje postove o "tsunamiju poslova" kupovali npr. THNK po 700-800 kn pa sad se znoje na -60%?
[/quote]
pogrešno
“tsunami poslova” datira od razina thnk na 200.
ako ne vjeruješ prouči temu thnk.
tako da nije – već +
nikome nije bilo zabranjeno prodati na 900.
ako nije (a nisam ni ja jer očekujem veće stvari) tako si je sam izabrao zar ne?
za sada izgleda da je bilo bolje a što će budućnost donjeti?
moguće da će i oni koji su na 900 prodali da će plakati.
sličnih primjera se nakupilo nebrojeno u godinama iza nas pa…
samo strpljivo i vrijeme će isporučiti odgovor.
nestrpljivi su tu da se na njima zarađuje
dali si ti u biloćemu strpljiv?
ako jesi napiši u ćemu?
dojma sam da iz tebe progovara jal pa pretpostavljam da nisi.
ako nisi nije problem jer se to može i naučiti,čak je i vrlo često
dobro za zdravlje i novčanik.
naravno ako netko to želi
uvijek sam za slobodu izboru.
Ovi komentari stvarno počinju biti smiješni.
Kada prometi budu preko 20 milja dnevno, pa sve do 50 milja onda možemo razgovarati.
Vi u dionicama sada stvarno počinjete izgledati očajno.
Kada CROBEX pređe 2.500 bodova onda možemo govoriti da bi se ljudi mogli priključiti.
E tu ima jedan problem.
Neki kažu da je većina dionica podcijenjena.
Po meni je većina precijenjena, npr. RIVP i ATPL.
Ali da ja i nisam u pravu, pa da su cijene dionice sada podcijenjene …………
Na 1950 recimo da su cijene realne.
Pa tko će Vam kupovati iznad 1950 Crobex.
Po meni mi ćemo se još dugo kretati između 1700-1950, sve dok ne krenemo malo jače dolje na realne cijene dionica.
Lp,
Migra, onda drugi put objasni ljudima na 900 kuna da ovo ide na 300 kuna, ali da si ti dugotrajni i da nećeš prodati.
Da opet neka bu.dala ne kupi Tehniku na 500 kuna.
Da mi je ući u glavu onih koji navodno nemaju niti jednu dionicu a ovdje svakodnevno dolaze i pišu altruistične postove o smaku svijeta. Ni ja nisam nešto ludo u dijonicama ali ovo mi je jednostavno fenomen. Dakle niste normalni 🙂 ili još bolje odite se liječiti 😉
Dragi ljudi, na čemu vam počiva optimizam? I ja bih volio vjerovati u svijetlu budućnost RH…Recite mi kud da gledam, molim vas.
Jos kad se otvori Agrokor trgovina…, ima da bude vatromet zelenila, bar za non Todex dionice.
daj molim te objasni nam ovu tvoju teoriju jer ona nema baš nikakve logike!
ako nije (a nisam ni ja jer očekujem veće stvari) tako si je sam izabrao zar ne?
koje nebuloze….znači tko je prodao THNK na 900 kn će po tebi možda plakati, a sad je dionica THNK mjesec dana na 300 kn i taj za 1 prodanu po 900 kn može kupiti čak 3 komada!?!? taj stvarno plače, ali od smijeha čitajući tvoje postove
Dragi ljudi, na čemu vam počiva optimizam? I ja bih volio vjerovati u svijetlu budućnost RH…Recite mi kud da gledam, molim vas.
Kolega, pogledajte gospodarske pokazatelje i FI od prije 2 god i pogledajte danas.
opet smo se vratili u ler, tj. mrtvilo s malim prometima…
pa dva dana smo imali sulude promete, što bi?
😉
zanimljivi članci 3. i 4.
https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2017_10_101_2322.html
uf, uf – PO PRIOPĆENJU KRASA HANFA JE 10 10 UPUTILA IZDAVATELJIMA NAPUTAK O POSTUPANJU S INFORMACIJAM
i onda je kras objavio da zakljucno s 09 04 ima potrazivanja prema agrokoru od 27 milje.
a gdje su drugi – drugovi u hanfi sad su postali veci katolii od pape – sad oni skrbe za nas jadne male dionicare.
bilo kako bilo, ako i kasno, bolje no ikada. jel zan tko jel jos tko objavio svoju zlozenost prema agrokoru. to bi bio jedan divovski korak ka prekidanju ove agonije u koju nas je daragi ivica strovalio
…
Migra, onda drugi put objasni ljudima na 900 kuna da ovo ide na 300 kuna, ali da si ti dugotrajni i da nećeš prodati.
Da opet neka bu.dala ne kupi Tehniku na 500 kuna.
1.nije tajna da sam dugoročni i da me ne zanima ono između već ono na kraju
2.onaj tko je kupio po 500 mogao je prodati po 900 na vrlo kratak rok(mjesec dana) i kapitalizirati 45% a to je na godišnoj razini prinos od 500%
ako vi takve investitore držite za” bu.dale” bilo bi korektno da date svoje primjere prinosa.
koje nebuloze….znači tko je prodao THNK na 900 kn će po tebi možda plakati, a sad je dionica THNK mjesec dana na 300 kn i taj za 1 prodanu po 900 kn može kupiti čak 3 komada!?!? taj stvarno plače, ali od smijeha čitajući tvoje postove
[/quote]
ne tako davno na razinama <300 se je moglo kupovati u solidnim količinama
a plakali su oni koji su kasnije (do900) punili rijeke SŽJ radi propuštenog
da nije mit,sve je na temi dokumentirano
vrijeme će dati odgovore kako će se ovom krugu rasplesti stvari,tko će iskoristiti potencijalnu novu priliku,primjeniti naučenu lekciju.
prva sljedeća prolazna stanica FI 3Q pa tada možemo napraviti prvi rezime.
za sada imam potvrdu svojih prognoza o "tsunamiju poslova" za građevinu u službenoj statistici koja kaže porast obima poslova od 60%
trend je tek započeo i deseci mlrd-a kn su na putu, nestrpljivi rijetko kad dočekaju.
oni su tu da se na njima zarađuje,barem je takvo moje iskustvo.