Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Redovan promet 1 mil kuna ?!?!…Ništa do otvaranja todex.a…odmarajte oci.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

kolega barikb@ je nadopunio niz sa jednim od najvažnijih promjena u odnosu na vrijeme prije todomora a to je nikad više bolesnog sistema.
idemo napokon na tržišnu ekonomiju a to za market može biti samo dobro.
zbogom komunizmui dogovornoj ekonomiji.
oni koji nisu dovoljno sposobni,konkurentni radit će za sposobnije….
bolje za njih i bolje za sposobnije.

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Kolega “tržišna ekonomija ” vrijedi samo za “stoku sitnog zuba”..za one sa “zlatnim zubima” nikad nije i nece..niti kod nas niti igdje drugdje..ne zavaravajte se.
I da dosadno je pa se obaziremo na svakakve komentare…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Lucijan
Ne bih baš rekao.
Zar nije Toda i propao baš zato jer jer održavao netržišan sustav koji su sa svih strana napadale zlehude sile tržišne ekonomije (kamate, troškovi, rizici, Lidl, Kaufland itd.)? A on se borio jadan i borio i na kraju kihnuo. Najzlatnije zube da imaš kad se nađeš u raskoraku između ponude i potražnje odhebo si karijeru.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ovo sasvim solidno izgleda, primjećuje se da su fondovi krenuli u blagi šoping. Ali za sad se ne može reći da se ide nekamo…

nema ovdje još fondova na kupnji jer po prometima se vidi da se jučer i danas igraju mali u iščekivanju početka trgovanja todexom

Ignore: KressoM, delux

Mali promet. To je samo simbolicno vijorenje zastava. Ovo nije ozbiljan pocetak ozbiljnog rasta. Nista znaci do isteka Lexa.
Ma krasno.

Bitno je da se igraju u pozitivnom ozračju. A postepeno će se i prometi povećati. Ovi kaj prate i zasad samo gledaju, neće dugo ostati imuni na zelenilo koje prolazi bez njih u igri. Fondovi će svakako morati malo popraviti izgled svojeg stanja za kraj godine.

Neki su jucer pisali kako ce vec danas minus. Ne vidim da se obistinilo. U trenutku kada promet dode na 10M kn/ dan biti ce dosta teze uci u odredene dionice i priblizno ovim cijenama. Cujemo se za 2-3 tjedna

smiješno je govoriti o oporavku i rastu burze s ukupnim dnevnim prometom ZSE koji ne prelazi niti 1 mil.EUR….
jasno je da ovo mali ulagači troše zadnje novčiće uvjereni u eksplozivan rast ZSE, ali kada te novčiće potroše i vide da nitko drugi ne kupuje osim njih, što će onda biti?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

@ orangu

Ti točno znaš koliko ulagači imaju novčića? Znaš kad su došli do zadnjih novčića? Baš si mi super.

Ne znam, askovi dosta šuplji. Preporučam oprez na svim stranama 🙂

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@zorangutan je sad na vrhuncu karijere, za par mjeseci nece vise ni pisati na forumu 🙂

New Report

Close