Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Usto, Jamnica, Ledo i Belje EBITDA svaka po više od 100 milijuna kuna. Sve tri skoro 400 milijuna. Druge todorke, za burzu nisu niti bitne.
Nekako mi vrijednost Agrokora od 41,8 milijardi kuna i dugovi od 56,3 milijarde više ne izgledaju kao tako veliki nesrazmjer. Valjda niti ovima koji su danas kupovali dionice po ask strani.

Ma to je teza katastrofa, pa otisao je u stecaj zbog toga, ali sve je to vec debelo ukalkulirano u ovaj pad koji je bio. I previse.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kako je krenulo sutra će bit lupanja po asku

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Mislim da je bottoming out crobex-a uzrokovan todex freak show-om odradjen i da od sada idemo prema ekonomskim fundamentima, a to znaci prema gore.
Mozda uz poneki jitter, ali sama cinjenica da su izvjesca izasla, da sunce i dalje sija te da ce se to sve sad rjesavati pravosudno, tj. kazneno i trgovacki, je po mom skromnom misljenju skinula mrenu s mozga ulagaca, te cak mozda ulila i malo vjere u institucije.
Pesimizam se ispuhao, sad treba povratak optimizma, a onda nadam se i euforije.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Valamar je jutros povukao Crobex u crveno. Stanje indexa će ovisiti o jednoj dionici? Krasno.

Trail,

Pozdrav i tebi i slažem se sa tobom u večini postova ali nešto si falio,
kažeš usto Jamnica, Ledo, Belje …a druge nisu bitne,
Ja mislim da je bitna i Zvijezda koja još nije dala izvješče i sto tako je naša pozitivna perjanica ,
Nadam se da se slažeš sa mnom, lp tebi i ostalima

danas opet dosadan dan i mrtvilo na ZSE…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Crobex je u plusu, unatoč Valamarovom crvenilu, ali promet od jedva milijun kuna je i dalje težak uteg oko vrata nekakvom veselju na ovoj burzi.

na malim smo volumenima padali pa nebi bila senzacija da na istim ili manjim jednako ili više rastemo.
nije mudro zaboraviti kakva je situacija bila prije godinu dana i kavog je bilo preznojavanja svih onih koji su zakasnili sa ukrcajem na vlak.te koliko je veliko bilo to propuštanje.
što se je u međuvremenu dogodilo?
todomor brdo se puno treslo a rodilo se….
bdp raste ,potrošnja rasla,ind proizvodnja rasla,plaće rastu,mirovine rastu….
pada dug i izgledno da će se taj trend ubrzati.
porasli izgledi za dizanje rejtinga
najizgledniji scenarij neka svatko sam za sebe izvuče.
neka strpljivi naplate nestrpljivima
neka oni koji će prije naplate onima koji će poslije
i neću nikoga žaliti u slučaju propuštanja
svakome po njegovom izboru.

p.s.
burza je mjesto sa povišenim rizicima koji mogu donjeti i velike prinose,garancije nema.
na štednji u čarapi,pod jastukom su rizici manji ali tamo je zagarantiran realno negativan prinos.
živjela sloboda izbora

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

Ovo sasvim solidno izgleda, primjećuje se da su fondovi krenuli u blagi šoping. Ali za sad se ne može reći da se ide nekamo…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Crobex danas raste više od Japana, DAX-a i cijele Amerike :)))

Ako to nije razlog za optimizam i to što imate u portfljeu potentne dionice,
onda ne znam što može biti. A rast sa samoga dna tek se pokreće.
Gazda nas je unazadio čitavu ZSE , ali i njegovoj poslovnoj filozofiji i praksi su dani odbrojeni.

nije mudro zaboraviti kakva je situacija bila prije godinu dana i kavog je bilo preznojavanja svih onih koji su zakasnili sa ukrcajem na vlak.

a koliko je tek bilo i još traje znojenje onih koji su na tvoje postove o “tsunamiju poslova” kupovali npr. THNK po 700-800 kn pa sad se znoje na -60%?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

New Report

Close