Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Revidirana konsolidirana financijska izvješća za ključne kompanije koncerna Agrokor za 2016. godinu trebala bi biti objavljena u četvrtak u 15 sati, dok se za krovnu kompaniju Agrokor d.d. i cijelu grupu Agrokor izvještaj očekuje početkom sljedećeg tjedna.

who dares, wins

Baš me zanima kako će se tretirati jamstva, potraživanja od matice i takve “sitnice”.
Ne bih se uopće čudio da se sve zarola kao i prije.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

je li ovo nekakav kvar na mojoj gledalici ili nakon slabašnog otvaranja u 09.30 već skoro 15 minuta nema nikakve trgovine?

promet se odvija kao na peškariji, u prvih 30 minuta od otvaranja izabere i kupi tko što želi

A kad misle odblokirati trgovanje todorkama?

A neš ti trgovanja. Vjerovatno će promet biti nekoliko tisuća kuna dnevno. Onaj tko je već izgubio 80% nema pošto prodavati, a onaj koji nije kupio nema pošto kupovati jer će najvjerovatnije izgubiti. Ne vidim neki veliki incentive da se odvija kupoprodaja.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pa ako nisi primjetio, danas ovo malo što je trgovano, uglavnom je trgovano po asku.

Sve 5. Govorio sam o todorkama.

ovo višemjesečno mrcvarenje na ZSE više se ni ne može zvati trgovanjem, već umiranjem na rate…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Najave prenapuhane: Danas neće biti ništa od ‘cijele istine’ o financijskim dubiozama u Agrokoru

netom objavljena FI pokazuju da je ova 5-mjesečna blokada trgovanja todexom bila težak promašaj jer ništa bitno novoga i dramatičnoga nema u tim FI, ali je zbog te blokade ZSE bačena na koljena i po prometima srozana na razinu manje konzumove trgovine!
uprava ZSE i HANFA moraju zbog ovoga odgovarati i trebaju dati ostavke!!!!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

ma jest , samo čekaju da daju ostavke. …. lijepe su to fotelje

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

I dobro, kakva je sad procedura, kad krece trgovaje Agrokorom?
Trebaju se cekat izvjesca za 2017?

Kad ce to?

New Report

Close