Revidirana konsolidirana financijska izvješća za ključne kompanije koncerna Agrokor za 2016. godinu trebala bi biti objavljena u četvrtak u 15 sati, dok se za krovnu kompaniju Agrokor d.d. i cijelu grupu Agrokor izvještaj očekuje početkom sljedećeg tjedna.
Baš me zanima kako će se tretirati jamstva, potraživanja od matice i takve “sitnice”.
Ne bih se uopće čudio da se sve zarola kao i prije.
je li ovo nekakav kvar na mojoj gledalici ili nakon slabašnog otvaranja u 09.30 već skoro 15 minuta nema nikakve trgovine?
promet se odvija kao na peškariji, u prvih 30 minuta od otvaranja izabere i kupi tko što želi
A neš ti trgovanja. Vjerovatno će promet biti nekoliko tisuća kuna dnevno. Onaj tko je već izgubio 80% nema pošto prodavati, a onaj koji nije kupio nema pošto kupovati jer će najvjerovatnije izgubiti. Ne vidim neki veliki incentive da se odvija kupoprodaja.
Sve 5. Govorio sam o todorkama.
ovo višemjesečno mrcvarenje na ZSE više se ni ne može zvati trgovanjem, već umiranjem na rate…
netom objavljena FI pokazuju da je ova 5-mjesečna blokada trgovanja todexom bila težak promašaj jer ništa bitno novoga i dramatičnoga nema u tim FI, ali je zbog te blokade ZSE bačena na koljena i po prometima srozana na razinu manje konzumove trgovine!
uprava ZSE i HANFA moraju zbog ovoga odgovarati i trebaju dati ostavke!!!!
ma jest , samo čekaju da daju ostavke. …. lijepe su to fotelje