Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Najgore od svega . ti zakonima podstičeš ljude na korupciju – podstičeš ih da izmisle bilo kakvu udrugu samo da poberu pare, podstičeš ih da obole samo zato da dobiju ptsp dodatak. suludo, suludo.

Hdzenjeare uhljebi, ostale iseli – milošević se ne bi posramio takve politike.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Evo ga, sutra u 15 sati ide izvješće za Agrokor!
U pon. možda krene i trgovanje.
Hoćemo li napokon dočekati novo razdoblje na ZSE?!

Ne vidim sto je tu pozitivno, trenutno.
Bit ce krs i lom na todexu, a ostalo kako bude.
Dugorocno ide ciscenje stanja, a onda nadam se rast na valu gdp-a i rezultata firmi.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Kako god bilo, neki će izlaziti iz Todexa i kupovati druge dionice.
Živosti sigurno neće faliti.
Puno ih je svaki dan plakalo da će sve biti dobro samo da se pokrene trgovina Todexom.
Pa eto im je sad, da vidimo što će biti!

Kako god bilo, neki će izlaziti iz Todexa i kupovati druge dionice.

ja ipak mislim da će ih mnogo više biti u suprotnom pravcu, samo je pitanje kada će se to konačno dogoditi jer objava revidiranih FI za 2016. ne zadovoljava sve uvjete blokade iz rješenja HANFE tj. izgleda da neće biti objave Fi za ovu godinu

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Lihvarenje se proširuje, jer su “građani to tražili”.

Nove lokacije na kojima će se naplaćivati parking u Zagrebu

je li ovo nekakav kvar na mojoj gledalici ili nakon slabašnog otvaranja u 09.30 već skoro 15 minuta nema nikakve trgovine?

Ignore: KressoM, delux

ovaj broj ispred transakcije (zadnji 6007 kraš) od kad se on broji? početak godine ili ? zapravo nemoguće jer je zadnjih par dana bilo oko 300 transakcija dnevno.

who dares, wins

Dosad promet 107.626, oo kuna.
Trgovano za 7 firmi.
Gledalica ti ne radi.

Većini “niš ne valja” pa je takav i promet … vidjet’ ćemo tko je u pravu

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

ma radi mi gledalica. danas 15 transakcija nego kad je početak tome 6017?

who dares, wins

od uvođenja xetre ?

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

New Report

Close