Tko sad ne vidi da je krajnji trenutak za ulaganje u ATPL, taj nije za tržište kapitala…
Ja vidim, ali sam na bidu.
Na volim kad ja po asku, a onda netko tres po bidu.
Evolucija je teška, ali dostižna.
@trial
25 komada?, na koju veličinu portfelja?, ja nikada nisam išao na više od 10, a u 80% slučajeva je bilo samo 5
Mislio sam s obzirom na događanja da će ATPL ići i ispod 380 kn, ali sam se prevario. Ako sad nije išlo ispod 400 kn onda zasigurno i neće. Ovo je bomba koja će uskoro eksplodirati.
ATPL
Možda i neće tako skoro.
Ima dosta ljudi koji su kupovali jeftinije i sad se nakon okreta vozarina prema gore postavljaju na asku, da kapitaliziraju dobitak. Ne vjerujem da netko štopa namjerno. Prije će biti da nisu dozvolili pad ispod 400.
Ja sam za još skupljanja na ovim razinama dok se praćka ne napne do bola, kad recimo panamaxi odu na 15000-16000 USD.
U međuvremeu će i FI…
drazbe uravnotezenja..tj cekic ..totalni promasaj na tk…vidi se iz prilozenog da netko sa 100 kn na racunu moze cijeli dan drzat ticker u blokadi…bravo za upravu…zse..svaka cast
slazem se sa zmajkijem..drazba na drazbi, a likvidnost na izdisaju..drazba na pocetku i kraju, hajde, drazba prilikom probijanja trgovinskih limita, dobro..ali drazba zato jer je netko ponudio iznos koji bi mogao probiti limit? Molim? ZSE obolio od paranoje..
https://www.24sata.hr/news/branitelji-predlozili-novi-datum-za-odrzavanje-noci-kazalista-542723
Jedan od odgovora zasto nam ide kako naim idre tj zasto nam ne ide, lezi u ovom kazalistu groteske – branitelji /jel se smije to napisati bez da se ustane ili padnen na koljena) propisuju kazalištim akd bi trebali održavati predstave. Ako netko slučajno ima rođendan na 18 11, da mu nije palo na pamet da ga slavi – lijepo crninu obući i plakati cijeli dan.
Za stambene krdite za mlade jedv a20 milja, za braniteljsku janjentinu i pivo i do 200 milja – kakav smo mi to narod da mladost tjeramo van, a povlaštenima dajemo da budu još povlašteniji.
ukinuti to ,,,jos jucer ,sto ce bit sa todex kad otvori,,3 dana cekicanje 🙁
https://www.24sata.hr/news/branitelji-predlozili-novi-datum-za-odrzavanje-noci-kazalista-542723
Jedan od odgovora zasto nam ide kako naim idre tj zasto nam ne ide, lezi u ovom kazalistu groteske – branitelji /jel se smije to napisati bez da se ustane ili padnen na koljena) propisuju kazalištim akd bi trebali održavati predstave. Ako netko slučajno ima rođendan na 18 11, da mu nije palo na pamet da ga slavi – lijepo crninu obući i plakati cijeli dan.
Za stambene krdite za mlade jedv a20 milja, za braniteljsku janjentinu i pivo i do 200 milja – kakav smo mi to narod da mladost tjeramo van, a povlaštenima dajemo da budu još povlašteniji.
To je postala takva lakrdija da je to stravicno i postat ce jos veca. I neka. Neka se isproseru do kraja, neka svi konacno vide o cemu se tu radi. Evo gradonacelnici poceli prosvjedovati… Ide sat, tika taka… Sve ce doci na svoje.