Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidim svi imaju želje za jeftinom kupnjom. Samo je jedan problem: pronaći prodavače tako jeftino!!
Da ne bude zabune, 75% sam u kešu ali mi ne pada na pamet jeftino drukati jer treba ipak biti “realan”!
Zato iako se ne slažem s tim, ti i takvi rade u interesu svih nas željnih kupnje na razinama iz 2008.
Tako da samo naprijed!

Vidim svi imaju želje za jeftinom kupnjom.

a temeljem čega si ti to zaključio?

Samo je jedan problem: pronaći prodavače tako jeftino!!

jedini problem je što po ovim cijenama ponestaje kupaca pa ili će cijene morati niže ili će ostati ovakvo mrtvilo još duže vrijeme

Da ne bude zabune, 75% sam u kešu

prije će biti obratno, da si 75% u dionicama…ako ne i 100%

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Jeftina kupnja.Svašta.

Nije samo Agrokor kriv,zbog njega su istina,mali ulagači zaboravili na ZSE,taman kad se počeo stvarati lijepi novi balon,stranci neće ni blizu jer znaju koliko vrijedi ZSE,imamo mi i većih problema zašto jedini u EU nismo rasli:

Vlada je donijela Strategiju upravljanja javnim dugom i Smjernice ekonomske i fiskalne politike u kojima je zacrtala smanjenje omjera javnog duga i BDP-a. I svima je laknulo kada su vidjeli ovaj graf, jer je zaustavljena ona opaka eksplozija duga koja je trajala od 2008. do 2015. No taj graf počiva na lijepim željama o rastu 2018.-2020. On ne govori ništa o tome što će se dogoditi ako se dogodi neka kriza. Ne govori ništa o tome koliku ćemo kamatnu stopu na javni dug plaćati 2020.; hoće li ona i dalje biti 150 posto veća nego slovenska i osam puta veća nego njemačka? Ne govori ništa o tome da će taj ‘uspjeh’ u smanjenju javnog duga 2020. rezultirati omjerom duga i BDP-a koji će biti veći od omjera javnog duga i BDP-a u usporedivim zemljama tzv. nove Europe.

Treba li podsjećati na to da je mudrije brinuti se zbog toga što Hrvatska i nakon svih ‘velikih uspjeha’ 2016. i 2017. ima rejting ispod investicijskog, bez preporuke za ulaganje, što se kolokvijalno zove ‘smeće’, nego slaviti to što nam je jedna agencija dala ‘pozitivne izglede’? Hrvatska ima niži kreditni rejting nego 1998., kad smo ga zaslužili prvi put, a tada smo još reintegrirali zemlju i obnavljali ju nakon rata.

https://www.tportal.hr/komentatori/clanak/istina-o-proracunu-zbog-ove-tri-iluzije-pijani-plovimo-kroz-oluju-bez-kompasa-foto-20171002

"Only dead fish swim with the stream"

@serislav
Samo nemoj gledati svaki dan u promjene….napisao sam ja prije nekih 3-4 mjeseca cijene po kojima bi ušao u određene dionice(tu je negdje post), za sada su u trendu dvije tvrke koje bi se mogle istima približiti:

KOEI <600 kn – strong buy
ZABA <42 kn – buy
ERNT 900-1000 kn – buy(sada bliže 900 kn nego 1000 kn)
VIRO <250 kn – strong buy (iako sam neki dan imao 150 komada na 285 kn, al me nitko nije poklopio)
HT <165 kn – buy

Mjesečno izvješće za kolovoz otkriva da fond najviše ulaže u dionice Zagrebačke banke, Podravke, šećerane Viro, Adrisa, HT-a i Tehnike. Inače, od 27 dioničkih fondova, njih 14 bilježi rast vrijednosti do kraja rujna.

Kineski internetski divovi lansirali hrvatske fondove

@serislav
Samo nemoj gledati svaki dan u promjene….napisao sam ja prije nekih 3-4 mjeseca cijene po kojima bi ušao u određene dionice(tu je negdje post), za sada su u trendu dvije tvrke koje bi se mogle istima približiti:

KOEI <600 kn – strong buy
ZABA <42 kn – buy
ERNT 900-1000 kn – buy(sada bliže 900 kn nego 1000 kn)
VIRO <250 kn – strong buy (iako sam neki dan imao 150 komada na 285 kn, al me nitko nije poklopio)
HT <165 kn – buy

Smijeh živi, čemu se pojedinci sve nadaju. Na ovo se zaista može dobro nasmijati.

Oreškoviću, imaš kakav smiješni traget i za IGH? Ili da pitaš lebowskog?
http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/sergeju-gljadelkinu-hrvatska-je-premala-i-siri-se-na-sve-strane-institut-igh-vec-ostvaruje-20-posto-svojih-prihoda-u-gruziji/6612099/

Jel to opet naručen članak u Jutarnjem?

Kaj oni nemreju bar malo promijeniti MODUS OPERANDI.

Pa tko još puši te njihove fore?

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/i-plenkovic-se-istrcao-nista-od-objave-rezultata-revizije-u-cetvrtak-20171003

Znaci nista od izvjesca i ovaj tjedan.

Vidim da kolega z_orangutan sve zna, osim toga da je najveći druker na forumu.
Pa ima li koji veći??

@ hasofefer

Dok ti skužiš što je istina, a što nije, proće baba s kolačima.

Toda vec ima izvjesca na stolu

Hebala ih izvješća više. Ovo ne da je slučajna država nego je dno dna. Uhljebska tvorevina, drži vodu dok majstori ne odu.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close