Vidim da su prošla dva tjedna donijela povoljne prilike za kupnju dosta dionica, većinom iste još i postoje, neki fond manageri očigledno nisu postavili svoje zamjene kada su odlazili na GO..[smiley2]
Nije , čisto OK.
Išao po staroj cesti, i vjerovatno došao prije nego da sam išao autoputom, navodno je bilo 10 km kolone..
Još i uštedio lovu za cestarinu.
I najvažnije – uživao u vožnji po zavojitoj ali dobroj staroj cesti…[smiley2]
Uglavnom po onoj staroj…može li bolje?[smiley2]
Može, ako si od ušteđene love za cestarinu stao na klopu kod “Marka”. [smiley11]
Ajde gospodo profesionalci, dali mi netko može reći 5-10 dionice koje će imati 100% rast u slijedećih 6 mjeseci?
Ajde gospodo profesionalci, dali mi netko može reći 5-10 dionice koje će imati 100% rast u slijedećih 6 mjeseci?
i da znam ne bih rekao[smiley1] kakva su to glupa pitannja, nitko ne moze to znat, moze samo pretpostavljat.
evo ti jedna žitnjak[smiley1]
He,he nema nijedne iole likvidnije koja će to odraditi [smiley1][smiley1] ( a i za nelikvidne je upitno)
Koliko bi platio za tu informaciju?
Teško da će biti kod neke 100 % u 6.mj.Potpuno sumnjam u to.
Ali ja danas idem na more i dok se vratim 3-4 tj. ove tri dionice će sigurno dobro potegnuti gore :
1.Kodt-p
2.Koei
3.Belje